hits

FANTASTISK gadget/tilbehør til mobiltelefon - Popsockets.!

God kveld vakre mennesker. 🤗🤗🤗

I dag kjøpte jeg det kuleste og mest hendige på lenge. Og kanskje også det mest nyttige til en mobil på lenge. Se bare på bildene under i innlegget her. 

Jeg var på Storo i dag. Og der var jeg innom på Teknikk Magasinet og kjøpte den kuleste «gadgeten» til en mobiltelefon jeg har sett på lenge. Det er rett og slett en dings som de kaller for «popsockets». Et mobiltilbehør som skal festes på baksiden til en smarttelefon. Og da gjerne til de største smart telefonene. 

Du har kanskje lagt merke til/kjent at dersom du har en stor telefon at det noen ganger er litt vrient å ta for eksempel en selfie/et bilde eller at den noen ganger glipper ut av hendene dine. Og at du nesten mister den i bakken. Det har iallefall skjedd meg flere ganger nesten. Og med denne utrolige gadgeten så gjør/blir ting mye enklere. Telefonen ligger mye bedre i hånden når denne knappen ligger mellom fingrene. Det er to nivåer/høyder på denne knappen. Og du velger selv hvor som er best for deg å legge den mellom fingrene. Og denne gadgeten sitter som er knallhardt klister på telefonens bakside.

Som et tips dersom du skulle dra å kjøpe deg en slik gadget. Så ville jeg plassert denne dingsen sånn circa midt på telefonen. Det passer iallefall best for meg. Men prøv deg litt frem først. Det kan være lurt før du fester den til telefonen din.

Disse supre gadgetene selges nesten overalt. På Teknikk Magasinet koster en sånn gadget 99 kroner. Så ikke så dyrt. På Power tror jeg denne tingen koster 149, så litt variabel pris. De selges også på de fleste steder hvor telefoner selges. Expert blant annet også.

Løp og kjøp deg en dersom du syns denne gadgeten så suveren ut. Du vil ikke angre tror jeg. Jeg elsker min og er kjempefornøyd med den. 

#gadget #mobil #mobiltilbehør #telefon ##genialt #popsockets #fantastisk #genialt 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

garmanorama

garmanorama

40, Oslo

Hei på du, og varmt velkommen til min lille blogg. Jeg er en homofil gutt på de unge 40. Gutt som kommer fra det vakre regnfulle vestlandet.(Nedstrand i Ryfylke). Denne karen her emigrerte til Oslo 30 juni 2006. Og da fra vakre Stavanger som jeg bodde i, i 10 år. Per dags dato er jeg bosatt på Løren i Oslo.(En ny flott bydel under utbygging/utvikling.) Ellers en herremann med 2 stykk fagbrev. Et fagbrev som hotell og restaurant kokk. Og et fagbrev som renholdsoperatør. Eller i renholdsoperatørfaget som det heter. Jeg jobber i nordsjøen på en oljeplattform. Og trives veldig godt med det. Jeg har jobbet der siden august 2008. Jeg håper du har glede av å lese i bloggen min og at den gir deg noe. Her skulle det være noe for en hver smak tror jeg.... Og du, vil du følge bloggen min, blir jeg utrolig glad. Jeg følger deg mer enn gjerne også. See yea 🤗

Kategorier

Arkiv