hits

Til alle MENN der ute.!

ORD!😂😂😂🙊🙈

Kjære menn, da har vi entret 2018, og dere må huske årets normer, regler og væremåter. Dette gjelder spesielt deg som har en høy stilling, er profilert eller kjendis.:

- Det er ikke lov å flørte.
- Det er heller ikke greit å legge an på noen. 
- Du må for guds skyld ikke være for høflig mot en kollega. 
- Du må for all del ikke stryke noen på ryggen.
- Du må ikke be det motsatte kjønn på en drink.
- Hvis du kommer borti låret til en kollega, legg deg paddeflat å få dokumentasjon på at det var et uhell snarest.
- Du må aldri tilby det motsatte kjønn skyss hjem.
- Du må ikke smile på feil tidspunkt.
- Du bør helst aldri se på en kvinne.

Hvis du ikke følger disse reglene nøye i disse #metoo og trakkaseringstider kan du risikere å bli anmeldt, uthengt i hele Norge samt miste jobben din på dagen. Vær forsiktig.

Ha et ellers flott år! 😏😏

#tilallemenn #menn #gutter #metoo #me2 

3 kommentarer

Hehe

12.01.2018 kl.13:04

Å, ikke overdriv. Det dreier seg nok helst om dem som blir super innpåslitne i fylla og ikke tar nei for et nei, osv. Jeg ser den ene etter den andre tullingen ryker nå. Alkohol ser ut til å gå igjen. Så blir 2018 kanskje året der menn i maktposisjoner lærer litt folkeskikk. Og enkelte damer også, for det finnes tafsere og klåere blant dem også.

Flørting er lov, men ikke uvelkommen tafsing. Man klarte da dette i gamle dager, og det bør man kunne få til igjen? Når fylkeslag opererte med tiltak pga en bestemt fyr, så...ja, da er det en adferd som ikke bør godtas.

Men jeg håper jo man klarer å skille mellom forsøk på normal sjekking og flørting og seksuell trakassering i denne #metoo-kampanjen. Jeg tror ikke ALT skal stappes inn der, selv om ei jente er irritert fordi den "støgge idioten" prøvde sjekke henne opp. :)

garmanorama

12.01.2018 kl.13:10

Hehe: du klarte altså ikke helt å se ironien/humoren i dette innlegget det er tydelig. Og forøvrig er jeg også veldig enig med deg i det meste av det du skriver. Og selvsagt er ikke kvinnfolka noe bedre.

S

15.01.2018 kl.20:05

jeg vil tro at kvinner er bedre på akkurat dette; ikke basert på saumfarende forskning men mere mitt eget fornuft, bære eller briste med min påstand om tilværelsen ihld #metoo.

Jobb-sjargong-scenario:

Mann: skal du på do?

Kvinne: me too!

Mann: jabbadabbadoo!

Kvinne: *arm i kryss*

Skriv en ny kommentar

garmanorama

garmanorama

40, Oslo

Hei på du, og varmt velkommen til min lille blogg. Jeg er en homofil gutt på de unge 40. Gutt som kommer fra det vakre regnfulle vestlandet.(Nedstrand i Ryfylke). Denne karen her emigrerte til Oslo 30 juni 2006. Og da fra vakre Stavanger som jeg bodde i, i 10 år. Per dags dato er jeg bosatt på Løren i Oslo.(En ny flott bydel under utbygging/utvikling.) Ellers en herremann med 2 stykk fagbrev. Et fagbrev som hotell og restaurant kokk. Og et fagbrev som renholdsoperatør. Eller i renholdsoperatørfaget som det heter. Jeg jobber i nordsjøen på en oljeplattform. Og trives veldig godt med det. Jeg har jobbet der siden august 2008. Jeg håper du har glede av å lese i bloggen min og at den gir deg noe. Her skulle det være noe for en hver smak tror jeg.... Og du, vil du følge bloggen min, blir jeg utrolig glad. Jeg følger deg mer enn gjerne også. See yea 🤗

Kategorier

Arkiv