hits

Hvorfor har jeg ikke SELV kommet på dette før da.? - Genialt tips til kald drikke.!

I går da jeg var ute på Langøyene med en kompis og koste meg, så var det han som kom med det helt enkle men ganske så geniale tipset, eller trikset om du vil. Og det var, hvordan holde drikkevannet du tar med deg til badestranden kaldt, når solen har en temperatur på mellom 20-30 grader hele dagen i gjennom.? Og dette er jo temperaturer vi i de siste 6 ukene har blitt vandt til, og hatt hver eneste dag nå i ukesvis.... utrolig nok. Selv har jo mitt hode aldri klart å tenke såpass og så langt som med det geniale tipset han kom med der. Og så så enkelt dette trikset/tipset var da man. Men igjen, så var det det å komme på det da....

Det har lenge irritert meg at drikken min så fort blir varm i solen, eller i skyggen når jeg er på stranden. Da er den varm fortere enn du får skrudd korken igjen på flasken. Og da smaker ikke vannet like godt syns jeg. Varmt vann er sjelden godt da. Og det samme med brus. Når ble varm brus godt liksom.? Sikkert de som syns det er godt også. Men ikke jeg. 

Iallefall her er det helt enkle trikset/tipset for å ha kaldt drikkevann på stranden lenge..:

Og du trenger 3 ting.: Og det er en vannfkaske eller en tom brusflaske som jeg har brukt her. Vann og en fryseboks. Og det er liksom det hele. Enkelt og greit. 

PUNKT 1.: Skyll en tom brusflaske godt, en liten eller stor , alt etter hvor mye væske/vann du regner med å drikke. 

PUNKT 2.: Fyll på vann rett fra vannkranen på kjøkkenet ditt. Fyll flasken helt opp.

PUNKT 3.: Skru korken igjen, og legg flasken i fryseren. Gjerne til neste dag. 

PUNKT 4.: Neste dag er flasken med vann frosset til is, og hele flasken er knallhard med is. Ta den med deg på stranden og vipps der har du kald drikke i flere timer. Ja kanskje til og med badestranddagen i gjennom.:)

PS.: Jo større flaske du har, desto lenger kaldt vann vil du ha på stranden. Isen i vannet smelter passe fort så her er det bare å drikke når isen har smeltet litt og litt. 

Min brusflaske var fortsatt like kald og god som da jeg dro hjemme i fra og til stranden, og til jeg dro fra badestranden 6 og en halv time senere. Så dette skal jeg huske på å gjøre oftere når badestranden lokker meg.:))

Deilig med friskt og godt kaldt isvann på Langøyene i dag. Og hadde fortsatt en del igjen etter 6 og en halv timer ved sjøen da  jeg dro hjem. Herlig.:) 

Hvorfor i all verden har jeg ikke tenkt på dette før da.? Og ikke minst kommet på det.?  🙄🙄🙄

Håper du har hatt en flott dag i dag.🤗🤗🤗

14 kommentarer

deveny

10.06.2018 kl.20:16

Jepp, jeg lærte det av en nabo som kom fra Marokko. Hun la alltid flaskene i fryseren :)

garmanorama

10.06.2018 kl.20:18

deveny: ja det er jo helt magisk. Så her blir den ene flasken etter den andre langt i fryseren nå heretter før jeg skal på stranden. Kjempelurt tips.:))

deveny

10.06.2018 kl.20:19

Jeg ta det også meg på lange kjøreturer :-)

garmanorama

10.06.2018 kl.20:20

deveny: ikke minst.:-)) er jo helt genialt syns jeg.:))

deveny

10.06.2018 kl.20:21

Det er virkelig smart. Noen ganger fryser jeg ned iste og annet...saft alt mulig :-)

garmanorama

10.06.2018 kl.20:24

deveny: ja og jeg har presser oppi limesaft og sitronsaft oppi NIN vannflaske på bildene før jeg la flasken i fryseren. Syns vann smaker så mye bedre da med lime og sitron oppi blant annet.:))

deveny

10.06.2018 kl.20:25

Det er sant :)

garmanorama

10.06.2018 kl.20:26

deveny: :-)))

Doc&Dask

10.06.2018 kl.23:09

Det var jo steike genialt, takk for tipset ;)

Men hva gjør man om man er fortere tørst enn isen smelter?

garmanorama

10.06.2018 kl.23:10

Doc&Dask: Hehe, da tror jeg bare man pent får vente litt Hehe. Men det er vel alltid litt vann som smelter/er smelter så noe får man vel i seg uansett ville jeg tro....:-)))

Ei_heks

11.06.2018 kl.23:54

Jeg kom på samme idé når jeg skulle på stranden og elementene til kjølebagen bestemte seg for å leke gjemsel med meg. Brusflasker med vann løste problemet og gav oss kaldt drikke hele dagen. :)))

garmanorama

12.06.2018 kl.00:00

Ei_heks: fantastisk. Det har jeg ikke tenkt på selv å bruke brusflasker som kjøleelement. Kan visst brukes til mye rart disse flaskene, heeh.:)))

Ei_heks

12.06.2018 kl.00:20

Gjenbruk vet du! ;)

Ellers er det noe i det gamle ordtaket om at nød lærer nøgen kvinne at spinne.

(synes det er litt søtt på gammeldagsk) ;)

garmanorama

12.06.2018 kl.00:22

Ei_heks: Hehe det er helt sant.:-)))

Skriv en ny kommentar

garmanorama

garmanorama

40, Oslo

Hei på du, og varmt velkommen til min lille blogg. Jeg er en homofil gutt på de unge 40. Gutt som kommer fra det vakre regnfulle vestlandet.(Nedstrand i Ryfylke). Denne karen her emigrerte til Oslo 30 juni 2006. Og da fra vakre Stavanger som jeg bodde i, i 10 år. Per dags dato er jeg bosatt på Løren i Oslo.(En ny flott bydel under utbygging/utvikling.) Ellers en herremann med 2 stykk fagbrev. Et fagbrev som hotell og restaurant kokk. Og et fagbrev som renholdsoperatør. Eller i renholdsoperatørfaget som det heter. Jeg jobber i nordsjøen på en oljeplattform. Og trives veldig godt med det. Jeg har jobbet der siden august 2008. Jeg håper du har glede av å lese i bloggen min og at den gir deg noe. Her skulle det være noe for en hver smak tror jeg.... Og du, vil du følge bloggen min, blir jeg utrolig glad. Jeg følger deg mer enn gjerne også. See yea 🤗

Kategorier

Arkiv