hits

Det er litt rart.!

Det er jo litt rart at vi lever, vi som vokste opp den gang. I en annen tid, hvor alt var enkelt og gleden var stor. Og far var faktisk gift med mor.  

Din kjærlighet var det å sette grenser. Hvor pampers- bleier var fremmedord. Og hud+en var robust og ingen fikk fluor.

Lykkelig forskånet fra psykologer. Og en passe avstand til skolens pedagoger. Den gang barnehagen var nesten tom. Og søsken oppdrog den neste som kom.

Bad var et sersyn og ute var doen. Og klærne vi hadde var arvet av noen. Et fjernsyn var aldri vår barnevakt. Fantasien var rik med sin skapermakt.

Vi jobber, kan til og med lese og skrive.

Selv de med kun 7 år på skolen har holdt seg i live. Det er jo litt rart i følge eksperter, burde vi alle hatt store psykiske smerter.

Og hvorfor er ingen av dere av eldre årgang "værsting" og "tagger" med narkotrang.? Vi ble ikke sivblad og bortskjemte pyser. Vi lærte oss ansvar, fikk avsky for "klyser". Med stolthet jeg føler at vår generasjon har livsverdier som tilleggspensjon. Historiens gang blir nok helt ignorert. I dag er jo alt så vanvittig komplisert...

 

                                              

4 kommentarer

baresteinar

12.07.2018 kl.00:00

Ja man kan jo lure på hvor dette skal ende... jeg håper ikke jeg får oppleve det værste, at tiden stopper litt slik at jeg kan nyte noe av den tiden jeg har som voksen. Livet er det som skjer når du planlegger det, så jeg prøver å ta de sjansene jeg kan og leve i nuet, ikke lett!

garmanorama

12.07.2018 kl.00:45

baresteinar: jeg er helt enig med deg. Og prøver å gjøre det samme som deg.:-)))

denutroligereisen89

12.07.2018 kl.20:46

Veldig godt skrevet og formulert!

garmanorama

12.07.2018 kl.20:47

denutroligereisen89: <3 <3

Skriv en ny kommentar

garmanorama

garmanorama

40, Oslo

Hei på du, og varmt velkommen til min lille blogg. Jeg er en homofil gutt på de unge 40. Gutt som kommer fra det vakre regnfulle vestlandet.(Nedstrand i Ryfylke). Denne karen her emigrerte til Oslo 30 juni 2006. Og da fra vakre Stavanger som jeg bodde i, i 10 år. Per dags dato er jeg bosatt på Løren i Oslo.(En ny flott bydel under utbygging/utvikling.) Ellers en herremann med 2 stykk fagbrev. Et fagbrev som hotell og restaurant kokk. Og et fagbrev som renholdsoperatør. Eller i renholdsoperatørfaget som det heter. Jeg jobber i nordsjøen på en oljeplattform. Og trives veldig godt med det. Jeg har jobbet der siden august 2008. Jeg håper du har glede av å lese i bloggen min og at den gir deg noe. Her skulle det være noe for en hver smak tror jeg.... Og du, vil du følge bloggen min, blir jeg utrolig glad. Jeg følger deg mer enn gjerne også. See yea 🤗

Kategorier

Arkiv