Fakta om meg.!

Hvem er jeg.?

Ja, så har også jeg «kastet» meg på bloggbølgen og skal her begynner skrive litt om meg selv, meg og mitt, trening, kosthold, livet, politikk, mine meninger om alt og ingentig og mere til.

Men først må dere få vite litt om hvem jeg er og hva jeg er. Så hvem er jeg.?

Jeg heter Garman, og da var det liksom så greit og ta bloggnavnet garmanorama ettersom jeg da heter Garman og e-posten min også starter med (Garman)orama, garmanorama. Kanskje ikke det mest spennende bloggnavnet, men men, nå ble det sånn. 

Jeg er en gutt på 39 år og kommer fra et lite sted på Vestlandet som heter Nedstrand. Dette ligger midt i hjertet av meget vakre Ryfylke. En flott perle i Ryfylke.                                                                           Jeg vokste opp på en stor bondegård her. Her hadde vi sauer, kuer, ungdyr/kalver, høner, hund og katter. Jeg bodde her til jeg begynte med min utdannelse i Stavanger. Jeg har fagbrev som kokk og fagbrev som renholdsoperatør. Jeg skal selvsagt skrive meget mere om mitt liv, om gården heg vokste opp på, utdannelsen min, jobben min og mere til. Så det er bare å følge med. :))

Jeg har de siste 11 årene bodd i Oslo på Løren. Jeg flyttet til Oslo 30 juni 2006, og de årene har gått fort. Skikkelig styggfort. Syns nettopp det var at jeg og min venn Espen satte oss i bilen fra Stavanger til Oslo og kjørte flyttelasset mitt over til «storbyen» Oslo. Hjelp som tiden flyr dere. :))

Dette var så langt iallefall littegrann om meg. Masse mer vil komne etter hvert. 

Ha en strålende flott lørdag folkens.!                                                              See yea. 😉

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg