Design Luxuslamper – Tom Dixon, London.!

God søndag folkens, og håper søndagen har vært god for dere så langt,  iiiiii drittværet. Hjelpes vel som det har regnet konstant mer eller mindre siden i natt. Nei, det er ikke bare bare når himlens sluser åpner seg. Da er det godt iallefall å sitte inne med masse stearinlys og kose seg som best en kan.  

I dag kommer mitt først innlegg om interiør. Jeg bare simpelthen elllsker interiør og design. Et vakkert og ryddig hjem er svært viktig for de fleste av oss, og for meg er det likeså. Jeg har det siste året pusset opp leiligheten min ganske mye. Ja faktisk hele leiligheten min på en eller annen måte. Ikke at det var nødvendig ettersom jeg flyttet  inn i leiligheten 26 april 2015. Da sto leiligheten splitter ny og klar til Innflytting.    

    

Meeen, så etter et års tid var jeg så drittlei av alt jeg hadde her i leiligheten at endringer, ja det måtte bare til. Og slik ble det. Jeg hadde fra før, mer eller mindre alt hvitt i leiligheten. Og det var jeg nå blitt så utroooolig lei av. Og i tillegg så er hvitt himla upraktisk da støv og annen dritt legger seg og viser før man nærmest har snudd ryggen til. Og det var jeg nå møkkkei av å holde på med. I tillegg hadde jeg spisebord og salongbord i glass som også krevde sin rengjøring til alle tider. Så nå var nok, NOK. 😉 

Leiligheten har nå virkelig fått en «total make over» og jeg vil nå fremover publisere innlegg over interiører jeg har brukt og kjøpt og puttet inn i leiligheten. Og i dag starter jeg med litt belysning. Bildene som ses her er taklampene som jeg kjøpte i sommer. Dette er Luxuslamper fra ingen ringere enn designer Tom Dixon, London. Disse 2 lampene koster 32 500 kr. Men jeg betalte 28 000 kr. for disse lampene. Så 4500 kr i rabatt var jo ikke så verst da. Lampene må bestilles. Gå inn på denne linken  http://lyseideer.no/  så finner du tlfnr. og det som trengs der. 

Jeg elllsker disse lampene og falt virkelig pladask for disse lampene første gang jeg så dem utstilt i et butikkvindu Illums i Vika. Forøvrig får  man ikke tak i akkurat disse lampene lenger hos Illums da de skulle slutte og ta de inn. Grunnen til at jeg liker disse lampene så godt er blant annet fordi de gir et så fantastisk flott mønster i taket og veggene. Men mest i taket. Hele lampen(e) er som diamanter. Du ser kanskje de 5kantede diamantene på bildene her.?…..Jeg syns også at lampene gir er behagelig lys også. 

Og så tenkte jeg at jeg kunne avslutte det hele med litt hvem denne designeren Tom Dixon er. Så her komner det, og informasjonen er hentet fra Wikipedia.

Tom Dixon, OBE (født 21. mai 1959 i Sfax, Tunisia) er en selvlært britisk designer. Han er for øyeblikket den kreative direktøren for merkevaren ‘Tom Dixon’ som spesialiserer seg på belysning, møbler og tilbehør.

 I 2002 etablerte Dixon sitt eget merke under navnet ‘Tom Dixon’. Selskapet er basert i Portobello, London. I 2004 kom Proventus, det svenske private investeringsselskapet, sammen med Tom Dixon for å etablere Design Research, et holdingselskap for design og produktutvikling. [4] Tom Dixon-merkevaren lanserer nye samlinger av belysning og møbler to ganger om året på Milan International Furniture Fair og på London Design Festival. I 2012 lanserte selskapet sitt første tilbehørssortiment på Maison et Objet, Paris. Selskapets produkter selges internasjonalt i 65 land.

Det ble et langt innlegg dette folkens med mye bilder og tekst. Men jeg syns faktisk disse fantastiske lampene fortjener såpass. Minst. 😉😉

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg