Khæler – Design til hjemmet.!

God onsdags morgen dere. 🤗 Jeg tenkte at jeg i dag skulle skrive enda litt om disse Kæhler gjenstandene som jeg har i hjemmet mitt. Og dette er det siste som jeg har fra Kæhler. Iallefall så har jeg ikke kjøpt noe nytt i fra Kæhler i det siste. I dag er det fra baderommet mitt som jeg skal skrive litt fra. Og i går skreiv jeg litt om Kæhler som jeg har plassert i stuen min og i gangen. Men i dag altså blir det fra badet. 

Jeg kjøpte en praktisk og lekker såpedispenser og tannbørsteholder til å ha ved vasken. Disse syns jeg er helt supre. Og jeg liker utrolig godt designet. De ser ut som egg, både tannglassholderen, såpedispeseren og dokostholderen. I stedet for at tannglasset og såpeholderen og toalettkostholderen skal henge på veggen, så liker jeg best at den står på servanten og ved siden av toalettet. Derfor så passet dette meg helt perfekt. De fleste vil nok synes at å ha det hengende på veggen på badet er gjerne det mest praktiske. Og det kan jeg for så vidt være enig i. Eneste problemet er hvordan du vil få det ned igjen fra veggen dersom du en gang skulle flytte. Ned vil man få det, men det kan fort komme stygge merker, uavhengig om du fester det med sånn dobbeltsidig tape, eller om du skrur det opp på veggen. Og da kan det fort komme riper/striper/merker dersom det er fliser på badet og du har festet tannglasset, såpeholderen og toalettkostholderen der. Det skal veldig lite til. Godt tips iallefall til å få bort limrester kan være terpentin, dersom det er veldig vanskelig å få bort. Da løsner limet lett…… 

 Jeg kjøpte også dette på Kæhler butikken i Hegdehaugsveien i Oslo. Der har de alt du trenger til baderommet også. Jeg glemte og si at såpeholderen, toalettkostholderen og tannbørsteholder kan fås i hvitt også. Hele settet koster rundt 1100 kr. Gå inn på denne linken https://www.kahlerdesign.com/flagship-store-oslo dersom du er interessert i å se hva Kæhler har å tilby, eller om du bare har lyst på denne såpeholderen, tannkostholderen eller toalettbørsteholderen. 

Ta dere en tur til Kæhler butikken i Hegdehaugsveien og nyt det Kæhler har å tilby der. Det er en flott butikk med alt du ønsker og vil ha til hjemmet ditt.

See yeah. 🤗🤗

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg