Utrolige Asissi Blomsterpotte – Utebelysning.!

Goood morgen, og god tirsdag dere.????

dag tenkte jeg at jeg skulle ta for meg bittelitt av det jeg har på balkongen min. Og det er noen utrolig lekre og ja også dekorative LED – blomsterpotter som jeg er utrolig glade i. Blomsterpottene har navnet Assisi blomsterpotter og kan fås i forskjellige størrelser. Som disse bildene viser så har jeg kjøpt 2 mellomstore av disse pottene. Og jeg elllsker dem. Jeg syns pottene gir en fin belysning på balkongen. Ikke for sterkt lys og heller ikke for hvitt lys som gjerne ofte LED lys kan være. Men ikke disse. Lysene i blomsterpottene har en levetid på circa 30 000 timer. Og det er ikke dårlig. 

Dersom du ønsker deg disse blomsterpottene så koster denne mellomstore størrelsen som jeg har rundt 900 kr. per stykk. Kjempefine, og til min 10 kvm. store balkong er disse i perfekt størrelse. De kan som sagt fås i mange flere størrelser, alt etter hvor store du selv ønsker til din balkong/terrasse eller hage. 

Går du inn på denne linken https://m.lysman.no/ og søker på utebelysning eller Assisi blomsterpotter så kommer det opp noen alternativer på disse blomsterpottene. Hadde ikke disse blomsterpottene vært fine i din hage/terrasse/balkong da.? 

Ha en «wonderful» tirsdag da folkens. Det ser ut til å bli en nydelig dag i dag med mye sol. 😜😜

 

#asissi 

#asissiutelys #asissiutebelysning #blomsterpotte #utebelysning #utelys #lys #hage  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg