Snoka – En eventyrlig oppdagelsesferd.!

God dag kjære dere. 🎄

Nå nærmer julen seg med stormskritt. Det er jo bare en god måned til nå sover julen over oss. Og har du ikke en gang begynt å ofre tanken på Julen enda, så kan jeg hjelpe til med det nå. For skal du på juleutstillingen, julemarked enten her eller der. Så syns jeg kanskje heller at du skal legge turen til Snoka for en eventyrlig oppdagelsesferd, som vil få deg til å smile av varmet rundt ditt hjerte. Se bare på bildene i dette innlegget så skjønner du hvorfor..

For alle de av oss som er interesserte i interiør og design. Her kommer det nå litt informasjon om en butikk i Kongsvinger som virkelig, og da mener jeg som virkelig gir oss en ny opplevelse og eventyrlig oppdagelsesferd av å vandre rundt i denne butikken. Nemlig interiør og miljø butikken SNOKA. Dette er en butikk som ikke ligger i Kongsvinger by. Men rett og slett og bokstavlig talt mitt inne i dypeste skogen i Kongsvinger kommune. Vet du ikke om denne butikken hvor den ligger, vil du heller aldri noen gang finne den. Man må enten kjenne noen som vet hvor butikken ligger, eller rett og slett bare ha fått vite om den av andre som har sagt det til deg. Det er dessverre sånn også, at det er veldig dårlig skilting ned til/inn til denne butikken. De som driver/eier denne butikken har i årevis kranglet/spurt Vegvesenet om å få sette opp et skilt langs hovedveien til avkjørselen til denne butikken. Men der har vegvesenet vært så strenge og rigide at det halve kunne være nok. MERKELIG nok, da det allerede fra før av står flere skilt her hvor Snoka ønsker å ha sitt skilt også. Men siste ord er ikke sagt i denne saken enda. Gudskjelov. Jeg syns også dette er veldig merkelig at ikke Snoka får dette skiltet, fordi dèt hadde det vært veldig god plass til uten noe hinder for de andre skiltene som allerede står her. Ja, forstå det den som kan. Ikke skjønner jeg det iallefall.

Men nå nok frustrasjon og la oss heller komme til selve butikken Snoka og hva den innebærer og inneholder sv all slags godsaker. Jeg var her med en venninne av meg i dag. Og her må man beregne seg GOOOD tid. For her er det så mye flott å se på at det er helt «grusomt.» Nå nettopp har de åpnet juleutstillingen her, så nå er det stort sett bare Jul og alt som handler om Jul det går i. Og det er ikke hva som helst de putter inn i butikken her. Noe dere også kan se av bildene i dag.

Snoka har ansatte som reiser verden rundt for å finne nettopp det beste av det beste av Julepynt til juleutstillingen som alltid åpner i slutten av oktober. Og som varer til ut i februar neste år. Her finner man de lekreste julekuler, julenisser, kranser, engler, juledekorasjoner, lys, LED lys, stearinlys og mye mye mer som er litt utenom det vanlige. Julegaver og en masse julegavetips er det heller ingen problemer med å finne her. Men som likevel er svært svært vakkert. Prisene varierer fra rimelig, til dyrt og også svindyrt. F.eks. den dyreste julekulen jeg fant kostet over 700 kr. mens den rimeligste kostet rett over 100 lappen. Jeg har selv handlet svært mye av min julepynt til juletre her. Og jeg ELLSKER det. 

Når julen er over ryddes julen bort med unntak av et stort hjørne i butikken som de har en liten avdeling på årsbasis som handler om julen. De ansatte i butikken fortalte oss i dag at de begynner allerede i juli måned hvert år med å dra frem julepynten. Og så er de ferdig og klar med det til åpningen i slutten av oktober. 4 måneder bruker de altså på å få frem de fantastiske utstillingene som de selv har håndplukket ut julepynten til verden over. FANTASTISK spør du meg. Jeg ellsker alt som er litt utenom det vanlige og som ikke alle andre har. Men det må selvsagt være vakkert, og det får du alt av her, og vel så det. Når julen er ryddet bort settes en mengde flotte møbler, skap, vitrineskap, pyntegjenstander, lykter, lys og myye mer frem. Ikke hva som helst dette heller. Og igjen, utrolig mye vakkert som de har tatt inn. 

Trenger du en liten pause i dette flotte mekkaet så kan du  ta deg en kopp kaffe med noe godt å bite i en slags «sidegate» litt lenger inn i butikken. Det er også veldig koselig. Den lune eplekaken med vaniljeis til, er bare himmelsk god, så den anbefales folkens. Selvfølgelig toalettforholdene her til de som skulle trenge det også. 

Jeg legger ved linken her http://www.snoka.no/ til butikken, så kan dere gå inn å lese å utforske mer om denne fantastiske Snoka butikken. Om hvor dere skal kjøre for å komme dit, om butikken, annen praktisk informasjon, åpningstider og masse mere til. Butikken ligger en god times kjøretur i fra Oslo. 

Ha en eventyrlig handel og førjulstid på Snoka dere. 🤗🤗PS.: Bildene viser bare en ørliten del av alt som er å finne i denne butikken. 🎄🎄

2 kommentarer
  1. Ser koselig ut!
   Titta innom hjemmesida deres, som du linker til. Men startsida har SÅ ufattelig mange skirveleifer, at jeg rygga fort ut igjen 😮
   Sånt tar man jo ikke seriøst.
   Ønsker deg en fortsatt fin kveld 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg