Lyden av stillhet – Den beste lyden som finnes.!

Tenkte jeg skulle skrive bittelitt om noe så undervurdert som stillhet. Har du noen gang trukket deg helt tilbake for deg selv i et rom, soverom eller på hytta eller hva det måtte være. Der det på disse stedene i tillegg er aldeles stille og du ikke hører en eneste lyd. Ja, så stille at om en knappenål hadde ramlet ned på gulvet så var det den du hørte lyden av.!! Har du det.? Da har du helt sikkert også sagt til deg selv eller tenkt, «så stille og deilig det er her». Når du har satt deg ned alene og bare lukker øynene og tar stillheten innover deg og kjenner hvordan stillheten på en måte tar deg. Tar deg på en slik måte at du blir fullstendig avslappet og nesten havner inn i en slags transe. Den følelsen er bare helt magisk. Jeg blir nærmest som et nytt menneske etter slike nytelser jeg.

Jeg personlig blir totalt avslappet når stillheten tar meg. Jeg kan ligge strekk ut i timevis å bare nyte det. Kjenner hvor avslappet kroppen blir, hvordan hodet kobler av og bokstavlig talt renser sinnet ditt for alt. Det er en fantastisk magisk følelse. Og ikke minst veldig avslappende. Jeg ligger på senga strekk ut når jeg trenger denne formen for stillhet og avslapping. Nesten så det er terapi. Jo, jeg vil gå så langt å kalle det for terapi dette. Og da er det også god helse og et helsefremmende middel om jeg kan kalle det for det. Og særlig trenger jeg dette når jeg har vært på jobb i 2 uker i Nordsjøen hvor det er mye mas, støy og det som tenkes kan nærmest av støy. Da er en slik terapi veldig veldig viktig for meg.

Jeg tror også at jo eldre man blir jo mer ønsker/trenger man både stillhet, fred og ro. Da jeg var yngre så eksisterte ikke ordet stillhet i tankene mine. Dette har kommet mer og mer med årene. Og kanskje det også faller seg naturlig at man ønsker/trenger en slik ro/stillhet oftere enn før/da man var ung. Nå er jeg jo en godt voksen mann skal vite, 

Lyden av stillhet er undervurdert. Sterkt undervurdert.

Så for meg er lyden av stillhet den beste lyden som finnes. Er du enig.? ❤️❤️❤️

#stillhet #silence #stille #denbestelyden #lyd #sound #soundofsilence #silence

4 kommentarer
  1. Kjenner meg igjen der ja. På jobben er jeg ved en maskin som støyer endel. Bruker jo verneutstyr men det er kleint å ha på hele tiden. Dessuten er det et ragende sus som går konstant, fra avkjølingsfifter i taket eller fra de andre maskinene som står i nærheten. Når jeg da sykler hjem suger jeg til meg stillheten og hvor deilig det føles. Bor i ei bygd så f.eks etter et nattskift er det ganske magisk å kjenne den. Jobber med musikk på fritiden og stillheten er noe jeg ser frem til etter å ha sittet mange timer med headset. Det er da man vet hvor godt stillheten kan være:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg