Fantastisk Design – Skoskap – Svensk design – Furniturebox.!

Goood søndag folkens. Ja, for det er vel en good søndag.? 🤗🤗

I dag tenkte jeg at jeg skulle skrive ett til innlegg om interiør. Jeg som elsker interiør vil komme til å publisere innlegg om dette. Dette har jeg nevnt tidligere for dere at jeg skulle også. 

I dag morges så fikk jeg levert 2 skoskap som kom fra furniturebox. Altså svensk design dette. Og det var 2 svenske gutter som kom med leveransen også. De kom med leveransen klokken 10.00 i morges. Jeg ble litt overrasket av at de kommer med leveranse i dag på en søndag. Jeg har aldri mottatt møbelleveranser på en søndag. Her i Norge er fortsatt søndag en fri arbeidsdag for mange og de fleste butikker er stengt. Det er det ikke i Sverige da veldig mye butikker har åpent også på søndagene. Så derfor vil jeg tro at søndag er en vanlig arbeidsdag for svært mange i Sverige og kkke en fridag. Og at det derfor ble en leveranse til meg i dag søndag fra Furniturebox. 

Jeg elsker disse skoskapene som har navnet Westdale skoskap 84 de kommer i 2 gråfarger.. En lys grå og en i mørk grå. Jeg valgte den mørke som dere kan se. Syns det er et nydelig design på disse skoskapene. Og prikken over ien er det lyse lakkerte treverket på sidene og på håndtakene på hver skuff. Herlig. Fra før av hadde jeg to IKEA skoskap som var greie nok. De var hvite men jeg syns ikke de var så pene. Min søster overtar de gamle skoskapene etter hvert. 

Ønsker du å se nærmere på disse skoskapene, ta turen inn på denne linken her https://www.furniturebox.no/ så finner du skoskapene og masse annet kult. Og ikke minst prisene på disse Skoskapene. Furniturebox har også en app som du kan laste ned. Furniturebox har meget rask levering også. 

Ha en flott søndag dere.🤡🤡🤡

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg