Røverkjøp Stelton – Stelton design.!

God mandag dere. 😉 Håper mandagen er super for deg.😉

Sommeren for 2 år siden hadde Stelton Design et opphørssalg i en butikk på vestkanten og på Frogner. Jeg  kom over dette oppphørssalget på facebook noen dager før det skulle være. Og tenkte at dette måtte jeg ha med meg. Så jeg huket det av på kalenderen min. Og dro avsted den dagen de hadde salget. Og jeg angrer ikke et eneste sekund på det. For her gjorde jeg det ene røverkjøpet etter det andre. Syns jeg iallefall selv da. 

Det første jeg klarte å grabbe til meg var 2 flotte Stelton kaffekanner. Og de ga jeg 200 kroner stykket for. Om jeg husker det riktig så koster disse kannene per stykk, rundt 1000 lappen eller kanskje til og med mer. Og gjett om jeg ble glad. Ikke bare fikk jeg dem billig, men jeg fikk dem også i to flotte farger som jeg likte veldig godt. To svake farger, og ikke noe prangende sterk farge. Selv om det også kan være kult da. Og ikke hadde jeg Stelton kanner fra før av heller. 

Ellers kjøpte jeg en serie også, bestående av 3 gjenstander. En stor dyp skål og en litt mindre i fargene hvitt og blått. Og en blomstervase i fargen hvitt og blått. Dette også i Stelton. Dette er også i utgangspunktet uhyggelig dyrt syns jeg. Den store skålen koster full pris 2400 kroner. Jeg ga ufattelige 250 kroner for den. Den mindre skålen som er akkurat lik koster mellom 16-1700 kr full pris. Og jeg ga 250 kr. Og vasen med roser koster full pris 1400 kroner. Og jeg ga 250 kroner for denne også. Så dette kaller jeg et røverkjøp deluxe. Samlet betalte jeg 750 kr for disse lekre gjenstandene og full pris for alle 3 er 5500 kr. Slett ikke dårlig om jeg selv skal si det.

Den store skålen, den ensfargede blå/blågrønne er ikke kjøpt på dette opphørssalget. Det er fortsatt en Stelton. Og jeg betalte 2600 kr for den. Og det er bare noen uker siden den ble kjøpt på Glassmagasinet her i Oslo. Forøvrig kan alt dette som dere ser på bildene fås på Illums på Glassmagasinet. Der har de alt dette. 

Det ble mye hva jeg betalte og ikke betalte i dette innlegget, så kanskje ikke det mest givende innlegget å lese. Men for meg var jo dette en veldig hyggelig og morsom opplevelse. Det er ikke hver dag man «dulter» borti slike gode salg. Så da ble det så. 🤗🤗🙂🙂

Håper dere likte dette dere.🤗🤗🤗

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg