Ubeskrivelig dansk design – Mette Ditmer gulvmatter – Herlig dansk.!

God onsdag dere. 🤗🤗 Og for et strålende vintervær som vi har i storbyen Oslo i dag. Herlig. Strålende sol og den første snøen som kom i går, ja den ligger så pent og glinser på bakken enda. Herligt. 

Og nå over til noe helt annet. Over til noen gulvmatter som jeg har lagt rundt omkring i leiligheten min. Og jeg bare elllsker disse mattene. Jeg bare MÅTTE ha dem da jeg så de i butikken. Riktig nok jeg gikk ikke ut derfra tomhendt heller. Å det hadde jeg ikke klart. Jeg kjøpte 3 lange matter og 2 korte matter. Jeg har siden kjøpt 3 til lange og 2 korte nå nylig i forskjellige mønster. 

Det som også er så genialt med disse lekre mattene er at de tåler tåler å vaskes i maskinen. Da på 40 grader. Og de tåler det kjempegodt og de tørker også veldig fort. Jeg pleier å henge mine over glassdøren på dusjen. Og noen timer senere er de tørre. Men HUSK.: Skal du legge disse mattne på parkettgulv, så husk for all del at mattene må være knusk tørre. Legger du mattene ned på gulvet med litt fukt i seg så kan parketten få fuktskader. Og det vil vi jo for enhver pris unngå. 

Så til hvor du kan få kjøpt disse mattene. Mattene finnes i flere varianter og farger enn de som jeg har lagt ut bilde av her. De lange mattene koster 1499 kr per stykk, og dørmattene, de små koster 749 kr. per stykk. Så på ingen måte noen billige matter dette her. Mattene får du kjøpt på butikken som heter « Ting « nede i Oslo. Og ligger i Akersgata 18, like i nærheten av Stortinget. Eller du kan gå inn på nettsiden som jeg legger ved en link til her.: https://www.ting.no/ 

De mattene jeg har som du ser rosa striper i og grønn stripe i, heter Triangel. Hva den lyseblå heter er jeg ikke sikker på. Men alt dette vet de hos Ting dersom du skulle ønske deg en eller flere av disse mattene.🤗🤗 Det er forresten danske Mette Ditmer som er hjernen bak disse mattene.☃️☃️☃️

Ha en super onsdag folkens.🤗🤗

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg