Nakenhet – Det mest naturlige i hele verden.! – Finnes det perfekte.?

Gooode mandagen dere.🤪🤪🤪

I dag under lunsjen så kom vi innom dette med å være naken og nakenhet generelt. Og her var det delte meninger om det. Og jeg hadde heller ikke forventet noe annet. Nakenhet og det å være naken har alltid skapt debatt i alle årtider. Og selv i dag diskuterer/debatteres dette med nakenhet rett som det er. Det var en interessant samtale vi 5 i cateringen hadde under lunsjen i dag. Og utrolig morsomt å høre hvor naturlig det var for et par av oss å være naken, enten hjemme, i dusjen på offentlig sted eller rett og slett på en nudist/nakenstrand. Mens et par av de andre var litt usikre og ikke var helt komfortable med dette å være «naken overalt». Mens siste mann ikke var naken mer enn det som strengt tatt var nødvendig, slik som den daglige dusjen. Og så var det å få på seg fillene fortere enn svint etter det. Men all respekt til hver og en for at de er sånn. Man skulle jo tro, at det å være naken var det mest naturlige i hele verden. Men slik er det altså  ikke. Vi blir til og med født naken. Det første »klesplagget»man har er nakenhet når man kommer til verden. Nakenhet – det mest naturlige i hele verden.? Også er det jo  noe de fleste av oss har sett likevel…..

Selv har jeg et svært avslappet forhold til det å være naken/nakenhet. Men ikke alle har det sånn. Jeg har aldri hatt noen komplekser med å være naken, og jeg foretrekker å være naken. Det er en befriende og deilig følelse når jeg kan få av meg klærne, å være naken. Jeg føler at jeg er FRI når jeg ikke har klær på meg. Og jeg blir glad. Om sommeren syns jeg det er helt forferdelig å ha klær på meg. Så om jeg skal til badestranden så foretrekker jeg å dra til en nakenstrand. Som oftest blir det nakenstranden på Huk på Bygdøy. Dette er en offentlig nakenstrand for både kvinner og menn. Jeg hater å ha på meg shorts, badebukse i sommervarme da jeg bare syns det blir svett og klamt med det på etter en stund på stranden. Det aller verste er nå å ligge på stranden med en våt badeshorts/badebukse som klistrer seg inntil både her og der på stranden. Så blir man heller aldri helt tørr, vel og merke om man ikke har med seg et ekstra skift da, men det har jo ikke de fleste med seg. Men når det er sagt så syns også jeg det var veldig kleint å gå på en nakenstrand de første gangene for så å kle seg helt naken. I dag når jeg går til en nakenstrand, dusjer i en offentlig fellesduj så tenker jeg ikke over det en gang. Det har bare blitt helt naturlig.

Det er mange der ute som har komplekser/vanskeligheter med det å være naken blant andre, eller til og med være naken hjemme hos seg selv privat. Eller det å være naken i det hele tatt er et problem for mange. Altså ikke en naturlig greie for mange å gjøre. Og dette skal man selvsagt respektere. Noen har komplekser/vanskeligheter med nakenhet/å være naken, på lik linje som jeg har andre komplekser/vanskeligheter, som kanskje/sikkert ikke vil være et kompleks/vanskelighet for andre. Vi er forskjellige, og vi er forskjellige på dette området også. Noen må dusje med truse, badebukse eller shorts i offentlige dusjer og klarer ikke å kle helt av seg. Selv personlig syns jeg det er ekkelt om folk ikke dusjer helt naken og vasker seg ordentlig. Særlig dersom folk har tenkt seg i et badebasseng. Av hygieniske årsaker syns jeg det da bare blir ekkelt. 

Jeg tror til og med at det å være naken før i tiden/for mange år siden var lettere å gjøre, enn det det er i dag i 2017.  Aldri før dømmer vi andre mer på den ene eller den andre måten, for hva vi er, for hva vi gjør og foran hvem, osv. Kroppspresset er også med på å «skremme folk» inn i klærne igjen fra å være nakne i offentligheten. Daglig blir man peppret med halvnake/lettkledde mennesker i reklame, magasiner, blader og TV. Og da gjerne «perfekte» guttekropper og jentekropper som figurerer. Og jeg skjønner veldig godt at folk til slutt har problemer med å akseptere sin egen kropp. Og kanskje også begynner å tenke å stille spørsmål. «Spørsmål som feks.: «Hvorfor er jeg ikke perfekt?» «Hvorfor ser ikke jeg slik ut som de på TV og magasiner.?» osv. Hvorfor, hvorfor, hvorfor.? Og dette igjen, tror jeg gjør at noen av oss ikke lenger aksepterer den kroppen vi har. At man skyver sin egen kropp i fra seg og begynner å mislike den. Men hva er det å være perfekt da.? Finnes det perfekte.?Jeg er ikke perfekt og har aldri vært det. Og kommer aldri til å bli det. Rett og slett fordi det perfekte JEG eller DU slett ikke finnes. Det er mer en illusjon vi har, enn en virkelighet.

En tlng er iallefall helt sikkert. Og det er at nakenhet og sex engasjerer absolutt alle. Enten positivt eller negativt. La oss heller prøve å akseptere oss selv som den vi er. Være stolt over kroppen våre, og å gjøre det beste vi kan få til med den, gjennom å leve livene våre til det fulle. For i morgen, i morgen kan det være for sent.

Bildene er alle av meg da.🤪🤪🤪🤪

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg