Vakkert, Cobra Design – Nytt 60 talls inspirert design.!

Gode onsdag folkens.🤗🤗

I dag skal jeg skrive helt kort om noen utrolig kule møbler jeg kjøpte tidligere i høst. Og det er et vitrineskap og en skjenk som jeg kjøpte hos Møbelringen på Lørenskog. Jeg kjøpte ett vitrineskap og to skjenker i denne serien som heter Cobra. 

Jeg har lenge hatt lyst til å kvitte meg med både de hvite vitrineskapene og den hvite skjenken fra IKEA. Rett og slett fordi jeg er drittlei alt som er hvitt. Hvitt er også forferdelig upraktisk. Både støv og skitt viser med en gang. Og dette har jeg sett meg lei på nå. Jeg har liksom aldri funnet noe som jeg virkelig har likt, ikke før nå tidligere denne høsten. Og det jeg fant var helt ny design og en ny møbelserie som Møbelringen har fått inn og startet med. Og bare gjett om dette var noe som jeg virkelig måtte ha. Skulle mer enn gjerne hatt mer fra den serien. Men det har jeg ikke plass til i leiligheten min. 

Jeg kjøpte 2 stykk skjenker og ett vitrineskap. Og det i fargen varmgrå. Skal jeg male leiligheten min igjen så blir det i tilsvarende farge som disse møblene. Den er kjempevakker syns jeg. Jeg betalte 16000 kroner for disse møblene. Da er 15% rabatt trukket fra, da jeg kjøpte dette på salg i høst. Da er også frakt og levering inkludert i prisen forresten. Skulle du selv være interessert i noen av disse møblene så er det kanskje lurt å vente til det store salget da alt kommer for salg til kraftig  reduserte priser i januar når januarsalget starter. Det hadde iallefall jeg gjort om jeg var dere. 

Cobra serien er en ganske så stor serie, der det er masse å velge mellom og en massse forskjellige farger. Der finnes høyskap, kommoder, to ulike skjenker og masse mer til. Søk på på Cobra på http://www.mobelringen.no/ så kommer det masse opp. Eller gjør et Google søk så får du også masse opp. Cobra serien er veldig sånn 60-70 talls inspirert. Og jeg skulle vel også ønske at denne 60-70 talls trenden hadde kommet litt mer tilbake i møbelveien. Jeg syns det er en veldig kul stil.  😉😉

Her ser dere da bilder av vitrineskapet og den ene av de to skjenkene som jeg har. Kjempelekkert design syns jeg. Vitrineskapet ser ut som et kjøleskap fra 60 tallet. Veldig stilig syns jeg. Hva syns du.? 🤪🤪🤪

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg