Black Friday – Et selvbedrag.?

Goood dagen dere. Og HAPPY black friday. 🤗🤗🤗

Så er altså for mange den stooore dagen her. Nemlig Black Friday. Og du verden så galematias mange av oss blir på nettopp denne dagen. Tilbudene står i kø over alt, både på Internett, TV, reklame og i de fleste butikker. Og folk går mann av huse i håp om å få sikret seg noen gode kjøp. Selv styrer jeg som oftest helt unna sentrum av Oslo på denne dagen. Jeg orker rett og slett ikke alt dette med folk som stresser rundt for å gjøre sine kupp. Jeg for min del bruker heller Internett, og handler heller der dersom jeg kommer over noe. Og det gjorde jeg. Jeg fant en del treningstøy som jeg virkelig trenger.

Jeg gikk amok med kortet mitt på denne siden/linken her.:https://www.warsportswear.com/ Går du inn på denne linken og nettsiden og bruker kode.: blackfriday så får også dere 50% på alt dere kjøper. Og tilbudet gjelder frem til klokken 23.59 i kveld. Og under ser dere hva jeg kjøpte. Og jeg betalte 1 050 kr. for 2 joggebukser, 2 t-skjorter og en hettejakke. 

 

Men noe som er verdt å tenke over er at Black Friday, eller svartfredag som det heter, handler ikke om å gjøre gode, veloverveide innkjøp av gjenstander og plagg vi har bruk for i hverdagen. «Black friday» handler om frykten for å gå glipp av et godt tilbud. Vi hater å tape penger, så mye at vi er villige til å kjøpe rabatterte varer av ren frykt for å måtte betale full pris ved en senere anledning.

Trenger du det som du egentlig kjøper i dag.? Enten det er til deg selv eller andre..? Tenk over hvorvidt du virkelig kommer til å bruke det du vurderer å kjøpe. Og kanskje det viktigste, er om det er mulig å kjøpe det brukt. Dette er spesielt sant dersom du avsto fra å kjøpe produktet til full pris. Hva får oss til å tro at vi kommer til å bruke en gjenstand oftere, bare fordi den var billigere enn normalt?

For husk: Når alt kommer til alt er det ikke prisen som avgjør hvor fin en genser ser ut,eller hvor godt et kamera er…..

Selv har jeg handlet noe som jeg virkelig trengte, og det er de treningsklærne dere ser bilder av her.

Ha en fortsatt fantastisk Black Friday folkens. :🤑🤑🤑

2 kommentarer
  1. Nemlig! Selv har jeg bestemt meg for å ta det helt med ro og lese en tullete lettlest bok, se en ubrukelig serie på Netflix og si en hel haug med klissete ting til kjæresten min;))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg