Hello Kitty hjelm – Hello Kitty.!

Ja, goood  mandag dere.🤗🤗🤗

Så er mandagen her og en ny uke er begynt. Så får vi håpe på at både du og jeg får en begivenhetsrik uke. Jeg for mitt vedkommende har noen dager igjen å jobbe på jobben min offshore. Så veldig begivenhetsrik uke blir det ikke akkurat. Men mer prosedyrer og rutiner som jeg skal forholde meg til i noen få dager til denne uken.

I dag var jeg oppe på kontorene for å rengjøre litt. Og da var det å tørrmoppe gulvene, og å støvtørke litt i hyllene med en støvmopp der. Og da jeg begynte med støvtørkingen «dultet» jeg borti en hjelm som lå så fint i hyllene der oppe. Og etter litt nøyere inspeksjon så såg jeg at dette faktisk var en Hello Kitty hjelm. Hjelmen var full av små Hello Kittyer. Og jeg må faktisk si at jeg syns den er litt kul også. Og jeg vil så definitivt tro at det er mange småjenter der ute som kunne tenkt seg denne hjelmen. Og kanskje noen smågutter også.

Grunnen til at denne hjelmen er her og med Hello Kitty på, kunne borresjefen ombord her fortelle at lærlingene som de har her med jevne mellomrom må bruke den. Bare for en sånn morrogreie så må de bruke den. Og de syns det er kjeeempepinlig kunne borresjefen fortelle. Da må de bære denne hjelmen rundt på hele plattformen. Både inne og ute. Jeg selv hadde ikke blitt noe pinlig berørt av dette. For det er jo ikke så farlig å drite seg ut liksom. 

Ønsker du selv å kjøpe en hjelm med Hello Kitty på, er det bare å Google så kommer det opp en masse alternativer og forslag til dere. Det kommer masse, så det er bare å velge å vrake. Dagens bilder er nettopp noen bilder med meg og denne Hello Kitty hjelmen. Kanskje er dette en fin julegave til datteren din til Jul.? Nå som det snart nærmer seg Jul liksom.? Er den ikke fin da.? Hva syns du om den.? 🤗🤗🤗

#hellokitty #kitty #hjelm #hellokittyhjelm #fun #morro

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg