Italienske Vannucci sko – Duck Feet vintersko, dansk design.!

Hei hei, og glad onsdag alle sammen.🤗🤗🤗

I dag har jeg lyst til å skrive litt om 2 par vintersko jeg er utrolig glade i, og som er vanvittig gode. Siden vinteren nå er kommet og du kanskje trenger nye vintersko, kan jeg her anbefale noen vintersko jeg syns er veldig gode. Det ene skoparet dersom det skulle bli fryktelig kaldt ute. Og et litt finskoaktige vintersko til litt finere bruk. Men fortsatt vintersko. 

Første par ut er skoene «Duck feet.» Dette er sko fra Danmark, dansk design. Og skoene er utrolig varme og gode. Ikke bare er de det, men jeg syns også at de er veldig kule. Hva syns du de ligner på.? Navnet «Duck feet» har skoene fått, fordi de ligner litt på andeføtter. Jeg tenkte med en gang på Donald da jeg så disse skoene første gangen. Jeg vet ikke hvorfor, men det var nå det første som slo meg da jeg så disse skoene. Disse skoene får du kjøpt på Ramona Skosalon AS, og denne butikken ligger i Markveien 53, nederst på Grünerløkka. 

Jeg betalte 1600 kr for disse skoene. Og da var de også på salg. Full pris er godt over 2000 kr. Skulle du kjøpe disse skoene er det et par viktige ting du må huske på. Og det er.: impregner skoene før du bruker de. Og gjør dette jevnlig. Dette er med på at skoene dine vil holde lenger. Impregneringsmiddel får du kjøpt på alle forretninger hvor det selges sko. Det andre som er litt viktig med disse skoene, er at når du bruker skolissene, så husk og snøre skoene helt opp og stram til. Dersom du velger å gå med snorene løst vil du etter hvert få gnagsår. Ikke bare det, men skoene i seg selv blir ødelagt da de raskt vil miste fasongen. Følger du disse enkle rådene vil du ha supergode sko i flere år fremover. 

Det andre paret med sko, er også et par vintersko. Men da av den litt finere sorten dersom du skal ut på noe litt finere en kald vinterdag. Disse skoene er fra italienske Vannucci. Og er i mørkeblå semsket skinn. Jeg elsker disse skoene. Da jeg elsker blåfargen på disse skoene. Veldig mange lignende sko som dette, men da er fargene gjerne i det vanlige svart eller brunt. Det er fint med svart og brunt, men litt kjedelig til tider syns jeg. Dermed så bare måtte jeg ha disse skoene med denne blåfargen. Veldig kule sko og veldig kul blåfarge. De er også forte innvendig. Varme sko å gå i, og gode varme å ha på seg. Fås kjøpt på Outlen som ligger i Bogstadveien. Ligger bare en outlet der, så den finner du. Disse skoene ga jeg 800 kroner for. De kostet full pris 1700 kr. 

Det er jeg som er modellen på bildene her, dersom noen skulle lure på det også. 

Løp og kjøp da dere. 🤗🤗🤗

#italia #italiensk #italienskdesign #design # vannucci #vannuccisko #duckfeet #duckfeetsko #dansk #danmark #danskdesign #sko #skor 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg