Mattips – Utrolig enkelt – Proteinrik frokost.!

Good 1 søndag i advent dere. Ja, tenk da er vi kommet så langt. 1 søndag i advent er allerede her, og det med en praktfull flott vinterdag med både snø og strålende sol ute.

I dag tenkte jeg at jeg skulle publisere et lite innlegg om frokosten jeg spiser hver eneste dag. Og denne frokosten kan enhver som hater å stå på kjøkken å lage mat også klare å få til. Og ikke minst så er dette en utrolig sunn, proteinrik og god frokost. 

Så her er hva du trenger.: 

Ett beger vaniljekesam 

Ett beger mager cottage cheese

En pakke frossen skogsbærblanding, (Rema 1000)

Litt kanel

En stykk banan 

Du tar en spiseskje og tar den mengden du selv ønsker av både mager cottage cheese og vaniljekesam og har det i en skål ved siden av hverandre. Du kan ikke ta for mye da dette er proppfullt av proteiner. Og alle vet vi at proteiner er kroppens byggestein. Så her må du gjerne ta godt i. Bananen kutter du opp i skiver eller biter og har i skålen. Husk selvfølgelig å tine opp den frosne skogsbæblanibgeb før du har den i skålen. Du kan selvfølgelig også bruke frisk/fersk frukt oppi og kutte opp som du vil og ha i. Kanel drysses på toppen. SPIS og nyt folkens. Dette er kjempegodt. Er du forresten en som trener mye er også dette en suveren frokost å starte dagen med, da dette som nevnt er proppfullt av proteiner og viktige vitaminer. 

Banan:  er viktig for meg å spise hver dag. Og grunnen til det er fordi banan gir oss mye viktig for din og min helse. Her er 10 grunner folkens til hvorfor heg spiser minst 2 bananer om dsgen.:

1. Holder fordøyelsessystemet sunt.

2. Styrker kroppens muskler.

3. Bekjemper tretthet.

4. Godt for blodtrykket.

5. Reduserer risikoen for hjerte og karsykdommer.

6. Bananer metter godt.

7. Gjør huden vakrere,(tro det eller ei).

8. Bekjemper anemi.

9.Bedrer humøret.

10. Fordeler med bananer for nervesystemet.

I tillegg er bananer rike på B-vitaminer og fiber som er veldig viktig for kroppen. 

Kanel.: Men en ting til jeg har på frokosten min er kanel. Hver eneste dag spiser jeg dette. Dette er og veldig helsefremmende for kroppen din. Kanel reduserer risikofaktorene forbundet med diabetes og hjertesykdom. Men HUSK at for mye kanel kan være skadelig for leveren din, da kanel inneholder kumarin. Men noen forsiktige dryss daglig så er kanel et underverk for kroppen din og min. 

Ha en nydelig frokost da dere 🤗🤗🤗

#mattips #kanel #cottagecheese #vaniljekesam #banan #skogsbærblanding #sunnfrokost #frokost #proteiner #proteinrikt #helse #helsekost 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg