Min adventsstake – Kremmerhuset – 1 søndag i advent.! 🎄☃️🎄☃️

I dag er det altså den 1 søndagen i advent. Og i den anledning får dere se min versjon av fire armet adventsstake. Ikke noe voldsomt hokus pokus med den. Helt enkel å snekre sammen selv dersom du i forkant har vært og skaffet deg det du trenger. Jeg har kjøpt alt dere ser på bildene på butikkene Kremmerhuset som man finner overalt nesten i byen og på kjøpesentre. Med unntak av lysene. De er kjøpt i en vanlig matvarebutikk.

Utrolig nok klarte jeg ikke å finne lilla lange stearinlys til advent som er i dag. Så frem til jeg finner det så får jeg bruke røde lys inntil videre. Har vært innom både på flere Nille butikker, Kiwi, og flere andre butikker men ingen av dem hadde lilla stearinlys. De hadde lilla lys, men dette var kubbelys og telys. Og det vil jeg ikke ha. Så er det noen som vet hvor jeg får tak i lilla stearinlys.? Gi meg gjerne en kommentar her visst til. Man skulle jo også tro at de solgte lilla stearinlys overalt nå. Men det gjør de tydeligvis ikke….. 

Håper du liker denne adventsstaken. Så nå blir det å nyte den og resten av tiden som gjenstår frem til julaften. Jeg syns at førjulstiden mange ganger er koseligere enn selve julen. Men koselig med julen også for all del.🎄🎄🎄

#adventsstake #minadventsstake #hjemnelaget #hjemmelagetadventsstake #kremmerhuset #gunerius #kremmerhusetgunerius #1søndagiadvent 

6 kommentarer
  1. wenchepia: tusen takk wenchepia. Skal prøve litt til idag. Og finner jeg ikke i dag så får ddr bli med rødt.:)) Takk for at du leste innlegget også. :-))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg