Oslo Fagottene, en fantastisk julekonsert – En annerledes julekonsert.!

I dag har jeg vært på en fantastisk flott julekonsert. En konsert man slett ikke sovner av. En annerledes julekonsert helt utenom det vanlige. En konsert som skiller seg ut langt bort fra disse vanlige kirkekonsertene som man til tider og av og til nesten kan sovne av. Sovne, det gjør man slett ikke på Oslo Fagottenes julekonsert. Her er det en flott salig blanding humor, litt useriøsitet, mye seriøsitet, og selvfølgelig litt glitter, høye hæler og litt staffasje. Men ikke overdrevet i det hele tatt. En balansert blanding av det hele. KNALLBRA.  

Temaet for årets julekonsert er nemlig på de virkelig store spørsmålene om jula. Hvem fant på den briljante ideen om å slenge glitter på en busk og ta den inn i stua? Spiste Jesus risgrøt? Og hvor bor egentlig jordmor Matja?Som vanlig foregår jakten etter svar på Fagottkorets innfløkte og ellevilt musikalske vis. De klassiske julesangene går hånd i hånd med både riverdance og hip hop ? alt i korets spesialskrevne musikalske arrangementer. FANTASTISK bra dette her. 

Det som slo meg når jeg satt og hørte på dem synge på Folketeateret i kveld, var at for det første de er alle utrolig flinke å synge. For å være med i Oslo Fagottene er det et krav at man kan synge. Ikke bare at man kan synge, men man skal være en meget god sanger. Oslo Fagottene er et amatørkor, og det som også er veldig bra her, er at veldig mange av guttene faktisk også er ganske gode dansere, gode på det teatralske. Hverken dansing, det teatralske og skuespill er et krav for å få være med i koret. I tillegg er ALLE amatører og i fullt arbeid ved siden av. 

Årets julekonsert har solgt helt ekstremt. Ikke bare ekstremt, men hele 14 000 billetter har blitt solgt. Og det er ny rekord. Det er andre året på rad at Oslo Fagottene har julekonsert her, og i fjor solgte de 10 000 billetter. I år var til og med generalprøven utsolgt. Helt utsolgt den også. Og det var generalprøven jeg var på i går kveld. Premieren er i dag onsdag. De kan virkelig GLEDE seg de som skal se konserten i dag. Det er verdt hver bidige krone man betaler for denne konserten. 

God Jul og fagott nyttår folkens. 😍😍😍

#oslo #oslofagottene #fagottene #konsert #julekonsert #enanderledesjulekonsert #jul 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg