FANTASTISK gadget/tilbehør til mobiltelefon – Popsockets.!

God kveld vakre mennesker. 🤗🤗🤗

I dag kjøpte jeg det kuleste og mest hendige på lenge. Og kanskje også det mest nyttige til en mobil på lenge. Se bare på bildene under i innlegget her. 

Jeg var på Storo i dag. Og der var jeg innom på Teknikk Magasinet og kjøpte den kuleste «gadgeten» til en mobiltelefon jeg har sett på lenge. Det er rett og slett en dings som de kaller for «popsockets». Et mobiltilbehør som skal festes på baksiden til en smarttelefon. Og da gjerne til de største smart telefonene. 

Du har kanskje lagt merke til/kjent at dersom du har en stor telefon at det noen ganger er litt vrient å ta for eksempel en selfie/et bilde eller at den noen ganger glipper ut av hendene dine. Og at du nesten mister den i bakken. Det har iallefall skjedd meg flere ganger nesten. Og med denne utrolige gadgeten så gjør/blir ting mye enklere. Telefonen ligger mye bedre i hånden når denne knappen ligger mellom fingrene. Det er to nivåer/høyder på denne knappen. Og du velger selv hvor som er best for deg å legge den mellom fingrene. Og denne gadgeten sitter som er knallhardt klister på telefonens bakside.

Som et tips dersom du skulle dra å kjøpe deg en slik gadget. Så ville jeg plassert denne dingsen sånn circa midt på telefonen. Det passer iallefall best for meg. Men prøv deg litt frem først. Det kan være lurt før du fester den til telefonen din.

Disse supre gadgetene selges nesten overalt. På Teknikk Magasinet koster en sånn gadget 99 kroner. Så ikke så dyrt. På Power tror jeg denne tingen koster 149, så litt variabel pris. De selges også på de fleste steder hvor telefoner selges. Expert blant annet også.

Løp og kjøp deg en dersom du syns denne gadgeten så suveren ut. Du vil ikke angre tror jeg. Jeg elsker min og er kjempefornøyd med den. 

#gadget #mobil #mobiltilbehør #telefon ##genialt #popsockets #fantastisk #genialt 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg