Jeg fyller 40 år i dag – Hjelp som tiden flyr.! 🎂🎂🎂

God 2 søndag i advent dere. 🎄🎄🎄

I dag er det 40 år siden jeg ble født. Du verden som tiden flyr. Og du verden som årene går. Jeg syns nettopp jeg var 30, og nå er jeg 40. 🤪🤪🤪

Vel vel, noen stor feiring av denne dagen blir det ikke. Det blir stille og rolig helst. Så blir det heller en større feiring når jeg kommer hjem til mor og far på Vestlandet etter hvert. Da jeg drar hjem til den 22 desember. 

Mine foreldre skulle en tur til min tvillingbror klokken 13.00 i dag. Og feire ham litt der. Det var TIL OG MED kommet mye hvor snø hjemme på Nedstrand i dag. Noe som virkelig tilhører sjeldenhetene. Så det er jo fint å feire bursdag på en flott snørik vinterdag. Normalt sett regner det på Nedstrand, selv om vinteren. 

Det er vel en dag som dette hvor jeg har bursdag at jeg bør reflektere over livet og de 40 årene jeg har fått leve. Reflektere over hva jeg har opplevd, oppturer, nedturer og ikke minst hva vil livet mitt videre bringe med meg. Det tørr jeg nesten ikke å tenke på. Men håper for all del at det meste vil bli positive opplevelser. 

Det øverste bildet viser meg ogmin tvillingbror. Hvem tror dere er hvem.? Det er altså meg til høyre på bindet. Og det flotte kortet med flaxlodd er fra mor og far i dag.💖💖💖

Gratulerer med 40 årsdagen til meg selv da. 🤗🤗🤗

#bursdag #bursdager #birthday #fødseslsdag #40 #40år 

15 kommentarer

Siste innlegg