TIPS til kjøp av FLOTTE Julegensere – Julebutikken – Julegenserbutikken – Jeg kjøpte 2 -☃️🎄❄️

God morgen tirsdag folkens. 🤗🤗

I dag tenkte jeg at jeg skulle ta for meg julegensere. Og har du vært ute og gått i gatene og butikkene i disse dager, så ser du at hver eneste klesbutikk selgere julegensere. Noen stygge. Noen driiitsrygge, og faktisk noen som er litt fine også. Og noen veldig fine også til og med. OG noen til og med, med en masse blinkende lys i hytt og pine. Jeg har ikke kjøpt mine i butikkene nede i Oslo, da jeg ikke likte noen av dem. Kresen mann dette her ser dere. 

Den første julegenseren min kjøpte jeg på nettet. Og det på nettbutikken https://www.julegenserbutikken.no/ , og denne syns jeg var ganske så fin. Og ser du på motivene på genseren så kjenner du helt sikkert til hvilken fantastisk film denne genseren har motivene fra. Jepp, vår alles kjære Grevinnen og Hovmesteren som svært mange av oss benker oss ned foran tv-en og titter på, på lille julaften. Inkludert jeg. Ingen Jul uten Grevinnen og Hovmesteren. «Schkåål Ms. Sophie», elsker den replikken der. Så da var det gjort, og jeg bare måtte ha denne genseren som dere kan se. Syns ikke det blir for mye mønster, styr og dilldall på den. Det er akkurat passe. Dette er en genser i akryl. Så 30 graders vask i maskin er å foretrekke og ikke tørketrommel. 

Den andre genseren kjøpte jeg også Internett. Og det var på denne linken her.: https://mrgugu.com/en en kinesisk nettside. Og dette er også en fin julegenserr syns jeg. Og dette er en genser i polyester. Så den er ikke særlig varm å ha på seg. Litt mer mønster på denne. Men jeg liker mønstrene ettersom det er snøfnugg og julenisser på den. Så det var en av grunnene til at jeg ville ha denne genseren også. Så nå er julen reddet med 2 julegensere faktisk. Denne vaskes også på 30 grader og IKKE tørketrommel. Henges rett opp til tørk.

Så har du ikke fått deg en julegenser enda så syns jeg du skal slenge deg rundt å få det gjort nå. Julen 2017 nærmer seg med stormskritt. Bare 10 dager igjen til Julaften nå. Så vil du ha en så må du bestille nå, så rekker du det muligens. 

🎄

☃️

❄️

Ha en fortsatt nydelig førjulstid dere. Og håper julegenserne mine faller i smak. 🤗🤗 🎄🎄🎄☃️☃️☃️❄️❄️❄️

#tips #julegenserbutikken #julegenser #førjulstid #julebutikken 

6 kommentarer

Siste innlegg