FANTASTISK overraskelse – FANTASTISK blomsterbukett – Tusen Takk – Mestergrønn.! 💐💐💐

Hei og gode kvelden dere.💐💐💐

Navn på blomstene i denne buketten er.: Blomsten med de hvite bladene heter asparges plumpsis. Hvite roser, de hvite prikkete små blomstene heter gyps. Og den store hvite i midten heter krysantemum. 💐💐💐

Nå i ettermiddag/kveld fikk jeg plutselig en telefon fra helt uventet hold. Det var nemlig en telefon fra Mestegrønn. Og de hadde en blomsterleveranse til meg. Hvvvaaa tenkte jeg. Blomster til meg.🙄🙄🙄 Men det var det altså. De ville levere den til meg men jeg var ikke hjemme. Så de ble pent nødt til å sette den utenfor inngangsdøren min i blokken. Og det hadde de også gjort. 

Det var min flotte og gode venn Espen i Fredrikstad som overrasket meg med denne nydelige blomsterbuketten. En blomsterbukett virkelig etter min smak. En vakker vinterbukett er dette. Se bare på denne buketten folkens. Er den ikke nyyydelig da.? Jeg fylte 40 år den 10 desember, og det var i den anledning at Espen kjøpte en bukett til meg. Det syns jeg var Såå koselig. At den flotte buketten bare må få en plass i bloggen min. TUSEN TUSEN takk Espen for nydelig bukett. 

I dette innlegget ser dere flere bilder av buketten og noen nærbilder av hvilke blomster som er i denne vakre buketten. 

 

 

 

#overraskelse #surprise #mestergrønn #blomster #blomst #flower #bursdag #birthday #bukett #blomsterbukett #roser 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg