Baconsurret kyllingfilet – Stekte grønnsaker – Kokt ris – Bretagne kyllingsaus.🐥🐥🐥

Goode 14 desember dere. Nå er det bare 10 dager igjen til Jul. Desember har gått veldig fort syns jeg. Hva syns du.?

I dag tenkte jeg at jeg skulle prøve å komme med et nytt mattips til dere. Veldig enkel rett, og veldig enkelt å få til. Du trenger ikke å være kokk eller noe som helst for å få dette til. Det er bare å sette i gang og få det gjort liksom.

Dagens lille rett er som overskriften sier, Baconsurret kyllingfilet med stekte grønnsaker, kokt ris og Toro Bretagne kyllingsaus. Ja, du hørte faktisk riktig. Kyllingsaus fra Toro. Av og til så er det så absolutt lov med ferdigsauser o.l. syns jeg.

Så her er hva du trenger.:

Fersk kyllingfilet. Og skivet stjernebacon fra Gilde. Salt og pepper. Valg av grønnsaker finner du bare selv. Jeg har tatt squash, rødløk, paprika og purreløk. Men velg akkurat hva du selv ønsker å bruke av friske grønnsaker. Alt kan brukes….. Toro Bretagne kyllingsaus. På denne sausen følger du bare instruksjonen på pakken. Det samme med risen etter hvilken ristype du velger.

Punkt 1.: Baconsurret kyllingfilet.: Sett stekeovnen på 200 grader. Og stek kyllingfiletene i circa 30-35 minutter. I en ildfast form, midt i ovnen på en rist.Ha på litt salt og pepper på kyllingfiletene. Og da på begge sider. Surre rundt baconet på kyllingfiletene og legg de i en ildfast form. 

Punkt 2.: Kutt grønnsakene slik som på bildene vist under.: Og stek den lett på stekepannen i noen minutter. Krydre med litt salt og pepper. Stek i enten smør eller olivenolje. 

🍆

🥒🥦🌶

Så er det bare å servere denne enkle retten på tallerken, med ris, grønnsakene, kyllingsaus. Saus er ikke nødvendig dersom du ikke ønsker det. En good klatt med rømme er også bare godt til. 

Ha en god lunsj/middag dere. 🤗🤗🤗

#kylling #kyllingfilet #filet #food #mat #bacon #baconsurretkyllingfilet #baconsurret #mat #middagstips #middag #lunsj 

4 kommentarer
  1. Kjempe deilig og kjempe enkelt. Har laget dette noen ganger selv, kylling er nesten livrett 🙂 Toro ferdigsaus er veldig lov, kan brukes som basis og krydres til selv etter egne ønsker 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg