FOR en fantastisk overraskelse i posten idag – Pride julenisser – 8 Julenisser i regnbuens farger.! 🎅🎅🎅🤶🤶

God onsdags ettermiddag dere. 🤶🤶🤶

I dag da jeg var nede i postkassen sånn ved 16 tiden og hadde åpnet postkassen. Så lå der en stor brun konvolutt/pakke til meg der. Og jeg tenkte på hvem i all verden er det som sender pakke til meg nå. Jeg hadde ikke en anelse om hvem denne pakken var fra. Helt til jeg åpnet konvolutten og tok frem en brun pakke som lå så fint innpakket i den konvolutten. Først da skjønte jeg hvem det var fra når jeg så hvem det var fra på til og fra lappen som sto på pakken. Pakken var fra en lærerinne som jeg hadde som hovedlærer da jeg gikk på ungdomsskolen. Syns og mene det var i 7 klasse jeg hadde henne. Så det er mange år siden begynner å bli nå. Hun er og var virkelig den kuleste, morsomste og kjekkeste læreren jeg noensinne har hatt. Alt på skolen ble sååå mye lettere ved å ha henne som lærer. Hun heter Synnøve og jobber i dag i politikken for AP og har lagt læreryrket på hylla, iallefall for inntil videre. 

Overraskelsen var stoor da jeg åpnet pakken fra henne. For inni hadde hun heklet så mange som 8 stykk julenisser. Og da ikke bare hvilke som helst nisser. Men 8 stykk i Pridefargene eller regnbuens farger om du vil. Ettersom jeg er homofil så syns jeg dette passet utmerket godt til meg. Disse nissene skal få stå sammen, og da i fargene til regnbuen på rekke rad. HERLIG. Pluss 2 andre nisser hadde hun heklet.

Jeg har nå totalt 16 stykk av disse nissene. Og som Synnøve har heklet til meg. Og 8 av de står og titter ned på meg fra diverse kunstmalerier som jeg har hengende på veggene i leiligheten min. Og der passer de veldig flott. Disse 8 siste som jeg fikk i dag, skal som nevnt stå samlet siden de alle er i regnbuens farge. Og de skal stå i gangen tenkte jeg…. Det er det tredje året på rad jeg nå får disse kule julenissene. LOOVE it. 

Jeg ble kjempeglad da jeg fikk disse søte små nissene. Det er egentlig utrolig hvor lite det er som skal til før man blir veldig glad. Og det ble jeg i dag. Noe så «lite» men like vel så stort. Og for en nydelig tanke av Synnøve å gjøre dette.

 

Se og nyt bildene av nissene folkens.🎅🎅🤶🤶🎅🎅🤶🤶🎅🎅

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg