40 årsgaver «strømmer» fortsatt på – Bjørn Wiinblad design – FLOTT Bjørn Wiinblad bjelle/klokke.! 🔔🔔🔔

Hei på dere alke sammen.🎅🎅🎅

Ja, da er jeg omsider og endelig kommet hjem til Nedstrand til mine kjære foreldre for å feire litt Jul sammen med de. Det blir koselig og det gleder jeg meg til. 

Jeg var ikke før kommet hjem og inn dørene hos mor og far, og enda flere bursdagsgaver til min 40 årsdag lå og ventet på meg. Det strømmer liksom på for og si det sånn. Av mor og far fikk jeg et gavekort som jeg kan bruke på Tilbords blant annet. Dette gavekortet var på 1200 kr. Fikk også et gavekort til på 500 kr. av min storesøster med familie som bor på Ålgård utenfor Sandnes. Tusen takk alle sammen. 

Jeg fikk en ting til av mine foreldre til 40 årsdagen min. Og det var en nyyydelig bjelle/klokke fra den danske designeren Bjørn Wiinblad. Se bare på bilde her hvor vakker og moderne den er. Og jeg elsker den. Syns den er aldeles vakker. Så lurer på om jeg ikke skal kjøpe meg et par til og ha hjemme i Oslo. Får se når salget starter i romjulen/nyåret om de da kommer til litt billigere pris.

under her kan dere lese litt om hvem denne danske designeren Bjørn Wiinblad.  

Bjørn Wiinblad.: Den danske multikunstner Bjørn Wiinblad,(1918 – 2006) er internasjonalt berømt for sine karakteristiske arbeider på alt fra teaterkulisser til porselen. Bjørn Wiinblads stil er kjennetegnet ved livsglade, eventyrlige streker og en rikdom av farger. Kunstneren etterlot seg en omfattende designarv, som nå vekkes til live med nyfortolkninger fra hans fantasifulle univers. 😉😉😉

#40årsgaver #bjørnwiinblad #design #designer #bjelle #klokke #kunst #kunstner #vakkert #vakkerbjelle #gavekort #danskdesign #dansk #danmark 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg