KUL tattovering – Madonna tattovering – Jeg elsker min tattovering.! 👸👸👸

Hei dere, og Good Jul til dere alle sammen i dag på selveste lille julaften. Jeg håper dere har hatt en flott lillejulaften så langt, hvor enn dere måtte befinne dere i vårt langstrakte vakre land. 

I dag tenkte jeg at jeg skulle ta for meg en tattovering som jeg har. Og det er min kjempeflotte Madonna tattovering som jeg tok i Brasil, nærmere bestemt i byen Fortsleza. Dette var i mars 2013 som jeg gjorde dette. Da jeg var i bade og surfeparadiset Taiba, som ligger 1 times tid med bil fra millionbyen Fortaleza. Dette er nå 4 år siden, og jeg angrer ikke et eneste sekund på at jeg tok denne tattoveringen.

Jeg har alltid hatt lyst til å ta en tattovering, men har liksom aldri visst helt hva det skulle være for slags tattovering. Jeg har også sagt at det må være en tattovering som virkelig virkelig betyr noe for meg, og som gir meg masse mening å ha. Jeg er ikke en som bare tar en tattovering fordi det ser kult ut eller ser tøft ut. Eller fordi så mange andre har det. Jeg syns at enhver som tar et så stort skritt som det er å ta en tattovering bør tenke seg veeeeldig godt om før de gjør det. Og at man helst da tar noe som virkelig betyr noe for deg, da fordi man blant annet blir merket for livet på kroppen når man får dette blekket inngravert i huden/kroppen vår. Og da er det greit å ha tenkt seg godt om og i gjennom for hva man vil ha. Det er jo mer enn nok mennesker der ute som angrer seg voldsomt på motivet de har tatt i etterkant. Og det vil man vel aller helst slippe. 

Jeg for mitt vedkommende tok den avgjørelsen at jeg ville ha en tattovering av Madonna. Og slik ble det. Ser dere i arkivet om innlegget jeg har skrevet om hvorfor Madonna er så stor for meg, så skjønner dere kanskje også hvorfor det MÅTTE bli en tartovering sv Madonna. 

Så var det dette med å finne hva slags tattovering av Madonna jeg skulle ha. Det er jo mer enn nok kuule motiver og velge fra den store superstjernen der. Men valget ble altså et bikde av henne fra hennes « Sticky & Sweet» turne fra 2012. Et dødskult bilde som jeg bsre måtte ha. Og jeg angrer ikke et eneste sekund at jeg tok nettopp denne tattoveringen her. Jeg bare simpelthen elsker den voldsomt. 

Jeg var litt skeptisk til om jeg skulle ta en tattovering i Brasil. For jeg var litt usikker på hvordan de hygieniske forholdene osv. på disse studioene var, kontra de studioene vi har her hjemme i Norge. Her i Norge er jo de hygieniske forholdene/kravene veldig bra. Mens jeg ikke visste noe om hvordan dette var i Brasil. For alt jeg visste kunne det være at de brukte nålene om igjen på kundene. Og det var jeg jo ikke interessert i. Jeg gikk innom flere studioer i Fortaleza og stilte samtidig en haug med spørsmål til tattovørene for å forsikre meg om at de hygieniske forhold/nålebruk o.l. var i orden, slik st jeg selv ikke ble utsatt for noe sykdom osv. Jeg fant til slutt et studio som var gullrent fra topp til tå. Og tenkte at her skal de få lov til å gjøre jobben. Og det angrer jeg ikke på. Resultatet ble fantastisk bra syns jeg. Se bare på bildene selv i dette innlegget. Hva syns dere.? Jeg betalte 1200 kroner for denne tattoveringen. Og her hjemme i Norge ville den kostet mellom 7-8000 kroner. Iallefall. 

HUSK.: At dersom du skal ta tattoveringer et eller annet sted ute i verden, så sørg for å gå innom flere studio og sjekk de hygieniske forholdene og ikke minst nålebruken. Still spørsmål, og spør om hva som helst. Flere land bruker fortsatt samme nålene på flere av sine kunder. Dette kan medføre en risiko for diverse sykdommer dersom dette utstyret ikke har blitt rengjort/sterilisert godt nok. 👸👸👸

#madonna #tattoo #tattovering #lovemytattoo #madonnatattovering 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg