GOD JUL – Julen 2017 – Selveste Julaften.! 🎄🎄🎅🎅

Hei hei alle sammen, og God Jul dere.🙂🙂

Så er altså den store store dagen kommet. Selveste julaften 2017 er her. Mange barn er spente rundt omkring i vårt langstrakte vakre land. Ja, ikke bsre barna, men også mange av oss voksne er spente. Og da kanskje mer på barnas vegne. Deres reaksjoner og glede over gavene som gis og fås. Jeg må selv innrømme at jeg alltid selv er litt spent på denne dagen, selv om jeg ikke har noen barn. Det er jo alltid spennende å se hva som skjuler seg i gavene som ligger under det vakre juletreet. 

Selv er jeg hjemme hos mine foreldre på Nedstrand i Rogaland. Jeg skal være sammen med de hele Julen. Det blir meg, mor, far og min tvillingbror Gunnar som skal ha julaften sammen. Det er første gang vi bare er 4 stykker på denne dagen. Normalt sett så ville vi vært mellom 15 og 20 stykker. Men altså ikke i år. Og på en måte så er det litt deilig. Ikke så mye folk og heller ikke en pakkehaug uten sidestykke dette året her. Selv om det også er koselig.

La oss også i det minste ofre en tanke til alle de der ute som ikke har det like godt som oss i julen og i dag på julaften. Det er jo så mange som ikke har det som meg og kanskje deg, og flere og flere blir det år etter år, dessverre. 

«Jul er ikke jul om vi ikke kan nyte den slik barn gjør: med litt grådighet, litt tåpelighet og overraskelser.?

Vil ønske dere alle en riktig så God Jul, og en herlig julaften med masse hygge, gaver, mat og drikke. Og ta vare på hverandre. ❤️❤️❤️

God Jul. 🤶🤶🤶

#godjul 

#julen2017 #jul2017 #nedstrand #hinderåvåg 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg