Så er julen ryddet bort – Julen er over – Tidlig sa du.? 🎄🎄🎄

Ja vel på dere denne 2 juledag. 🎄🎄🎄

Jeg har i dag ryddet bort og fjernet julen ut av leiligheten. Og det i dag 2 juledag. I utgangspunktet så syns også jeg at dette er veldig tidlig å rydde unna. Og jeg kan tenke meg at det var også det du også kanskje tenkte da du begynte å lese her. 😅

Normalt sett så ville også jeg ha venter med å rydde unna julen, for 2 juledag er litt i tidligste laget. Jeg pleier å vente til 2 nyttårsdag med å begynne å rydde bort julen. Men i år skjer ikke det. Og grunnen til det er at jeg skal reise på jobb offshore for 14 dager den 4 juledag eller på torsdag denne uken. Og jeg er da ikke hjemne igjen før 11 januar. Og jeg vil jo ikke ha full jul i leiligheten når jeg kommer hjrm den 11 januar. Så der har du grunnen til at pynten nå er pakket ned i sine respektive esker og så kasser, og bæret ned i boden til neste år. Egentlig litt trist å ta det bort nå syns jeg. Men på den andre siden godt å ha fått det bort også. For jeg syns jo at det tar litt plass dette her i leiligheten. Men men.

Det eneste som står igjen nå er julelysene/utelysene på balkongen. De får henge hele januar måned før jeg tar de ned og fjerner de for året. Det er jo så mørkt og trist ute, at jeg ikke syns det gjør noe om lysene henger til jeg kommer hjem 11 januar eller ut hele måneden. 

Forøvrig er det HELT genialt å pakke ting ned i slike blanke gjennomsiktige plastikkasser med lokk til. Det er så mye enklere å se og finne frem til kassene når man pakker ned ting på denne måten. I stedet for å bruke pappesker. Pappesker må man mange ganger  åpne for å se hva som er oppi, selv om kanskje eskene også er merket. Det slipper man ved bruk av disse gjennomsiktige plastikkassene. Hele boden min er full av disse plastikkassene med diverse ting oppi. Så oversikten Oii boden over hva jeg har i hver kasse er veldig oversiktlig og ryddig på denne måten. Disse kassene selges over alt. På Rusta, Claes Ohlson og Nille for eksempel. 

Fortsatt God Jul folkens mens hverdagen begynner for meg på torsdag. 🎄🎄🎄

Bildene i dag er fra dagens nedpakking av julepynt.😊😊

#ryddetbortjulen #julenerover #julen2017 #2juledag #jul #julen # 

4 kommentarer
  1. Når du i tillegg må på jobb de dagene du egentlig pakker bort, er det vel ingen skam 😀 Ønsker deg en fin tur til jobb de to ukene, og fortsatt fin romjul 🙂 Mye nydelig pynt hadde du i alle fall, det skal sies!

  2. Liv Hege: tusen takk Liv Hege. :-)) og tusen takk for at du vil følge meg. Jeg følger deg tilbake og skal inn å lese hos deg ette hvert. Men veldig travelt her på jobb offshore så rekker ikke det med det første. :-)) Ga en fortatt God Jul og Godt nyttår. :-))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg