Godt Nytt År – Mitt Nyttårsforsett – Hva vil 2018 bringe oss.? – 💥💥💥

Hei dere og Godt Nytt År. 💥💥💥

Her sitter jeg morratrett klokken 06.00 om morningen erter en hektisk og travel dag på jobb nyttårsaften på jobb offshore. 💥💥💥💫💫💫

Hvordan ble feiringen din.?  Ble den vellykket.? For mitt vedkommende så ble det ikke noe feiring hverken med «hæla i taket eller tenna i tapetet». Det fordi jeg er på jobb offshore. Og da begrenser det seg for hvor mye man kan feire. Men en flott middag med flott borddekking var på plass. Det ble servert pinnekjøtt og ribbe her. Pinnekjøttet var kjempegodt. 

Årets første dag er her og vi skriver 1 januar 2018. Så hva vil året 2018 bringe oss.? Hva håper vi 2018 bringer oss.? 2017 var preget av mye uro og usikkerhet rundt omkring i verden. Kanskje mer enn vi ønsker. Vil uroen vedvare eller til og med eskalere enda mer.? Hva ønsker du deg for 20018.? Og hva ønsker jeg meg.? 

Jeg for mitt vedkommende håper ikke at denne uroen i verden blir verre enn den er per dags dato. Men man vet aldri med for eksempel Donald Trump og Kim Jung  Un i Sør-Korea, hva de kan finne på. Spenningen har aldri vært mer intens mellom de to landene der enn det den er i dag. Og så har vi uroen som vi har i både Syria, Jemen, Irak og Israel. La oss håpe det roer seg iallefall. 

Skulle ønske vi alle kunne vært mer opptatt av å vise hverandre enda mer kjærlighet og omtanke i 2018. Dette syns jeg vi blir dårligere og dårligere på for hvert år….. Er det de sosiale mediene som er med på å ødelegge at vi blir så «kalde» mot hverandre, og dermed ikke viser nok kjærlighet og omtanke til hverandre og til andre. Eller tar vi oss ikke tid til det i en ellers så hektisk hverdag. Grunnene er nok mange, men mest av alt håper jeg at vi i 2018 prøver på å vise litt mer kjærlighet og omtanke til hverandre og andre. Det skal så lite til. At denne «lite til» vil bety så uendelig mye for meg, deg, og de vi viser det til. Bare en klem, et hyggelig kompliment, eller si «jeg er glad i deg» til en venn, kamerat, venninne osv. Dette vil gjøre en liten forskjell som vi alle kan bidra med mye mere. Og som vil bety så mye til den man gir/sier det til. Jeg f.eks. begynte for noen måneder siden å si at «jeg er glad i deg» når jeg prater med eller sier «ha det» med venninner, kompiser osv. Reaksjonen da jeg begynte med dette var at de først ble litt satt ut. Etter mye om og men på noen av de, så klarte de å si det samme tilbake. Nå gjør vi det «hele tiden» når vi ses. Dette har de selv takket meg for. Og de har og spurt meg hvorfor jeg begynte med det. Og da forklarte jeg hvorfor som dere nå har fått vite. Dette viser jo også syns jeg at dette må vi bli flinkere til alle sammen. Prøv det selv og si det til en venninne, kompis og se reaksjonen. Du har absolutt ingenting å tape på det. Så dette er et av mine nyttårsforsetter dette året her å fortsette med det. Prøv du og. Det vil gi deg selv veldig mye.

Godt Nyttår 💥💥💥💫💫💫

#godtnyttår #nyttår #2018 #feiring #offshore #jobb # 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg