Til ettertanke – Når jeg blir gammel.! – Mor & far – Eldre mennesker.! ❤️❤️❤️

Til ettertanke.! 💞💞💞

Når jeg blir gammel, håper jeg du forstår og har tålmodighet med meg. I tilfelle jeg skulle knuse en tallerken eller søle suppe på bordet fordi jeg har dårligere syn, håper jeg du ikke kjefter på meg. Gamle mennesker er mer følsomme. Jeg føler synd på meg selv når du kjefter.
Når hørselen min blir dårligere og jeg ikke kan høre hva du sier, håper jeg ikke at du forteller meg at jeg er “døv.!” Og jeg håper du bare gjentar hva du sa, eller skriver det ned.
Jeg er lei for det barnet mitt, jeg blir eldre. Når mine knær svikter, håper jeg du har tålmodigheten til å støtte meg opp, slik jeg brukte å hjelpe deg da du var ett lite barn som lærer å gå.
Jeg håper du kan være tålmodig med meg, når jeg gjentar meg selv som en ødelagt plate, håper jeg du fortsatt lytter til meg. Jeg håper ikke du ler av meg, eller blir lei av å lytte til meg. Husker du da du var ett lite barn og ville ha en ballong.? Du gjentok deg selv om og om igjen helt til du fikk hva du ville ha. Jeg hadde tålmodighet med deg. 
Jeg håper du ikke beklager meg for at jeg lukter. Jeg lukter som en gammel person, jeg lukter jord. Jeg håper ikke du tvinger meg til å dusje, kroppen min er svak. Eldre mennesker blir lett syke, spesielt når de blir kalde. Jeg håper ikke du synes jeg er ekkel. Husker du da du var ett lite barn.? Jeg jaget deg rundt fordi du ikke ville bade. Håper du kan være tålmodig med meg hvis jeg alltid er gretten. Det er en del av det å bli gammel. Du vil forstå når du står for tur.
Og hvis du har tid til overs, håper jeg vi kan snakke, til og med for bare noen minutter. Jeg er helt alene hele tiden. Jeg har ingen å snakke med. Jeg vet du er opptatt med jobb. Men jeg vil at du skal vite at jeg gleder meg til å få prate med deg. Selv om jeg vet at noen ganger bryr du deg ikke om hva jeg prater om. Husker du da du var ett lite barn.? Jeg brukte å lytte til deg da du fortalte historier. Selv om det var vanskelig å forstå det du sa, var det om din teddy bjørn.
Når tiden kommer for at jeg blir syk og sengeliggende, håper jeg du har tålmodighet til å ta vare på meg. Unnskyld, hvis jeg tilfeldigvis tisser i sengen eller lager griseri. Jeg håper du har tålmodigheten til å ta vare på meg under de siste øyeblikk av mitt liv. Jeg kommer ikke til å være her så mye lenger. Når tiden for min død kommer, håper jeg du kan holde min hånd og gi meg styrke til å møte døden, og ikke være bekymret. Når jeg er ved siden av Skaperen, Vår Herre skal jeg hviske i hans øre at han må velsigne deg, fordi du elsket din mor og din far.💞💞💞

#ettertanke #tilettertanke #noeåtenkepå #viktig #viktigbudskap

3 kommentarer
  1. hei tinus og mac jeg heter i love you tinus på min blogg ass i love youuu såååååååååaaaaaaaaaaaa mye ass💖💖💖💖💖💖💖💖💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻💎💎💎💎💎💎💎💋💋💋💋🔥🔥🔥🔥🔥😊😊😊du er sååååå søt ass da love youuuuu ass da skole i morra ass da seriøt ass og konsert 22februar jey ass i oslo spektrum cooool ass 💖💖💖💖💖🎤🎤🎤🎤😭😭😭😭😂😂😂😂😂😂💎💎💎💎😘😘😘😘😘😘💋💋💋💋💋💎💎💎💎😪😪😪😪💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻😍😍😍😍😍💋💋💋💋😋😋😋😋😋😊😊😊😊sweeet ass da men seeees mac og tinus savner dere masse kiss love youuuuu tinuuuuuuuuussssss💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻😭😭😭😭😭😭💖💖💖💖💖💋💋💋💋💋💎💎💎💎seeeeeesss 22februar loveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tinuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuussssssss💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻💎💎💎💎💎💎💎💎💎😘😘😘😘😘😘😘💍😘😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😊😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😊😊😊😊😊😊😊😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg