FANTASTISK skalldyrbuffet offshore – 1 Nyttårsdag – Ingen dans på roser.!

 

Hei dere, og gode 1 nyttårsdag. Og håper formen sin er din etter gårsdagens festligheter på nyttårsaften. 💥💥💥

I dag på 1 nyttårsdag har det vært nok en dag med full rulle her ute på riggen som jeg jobber på offshore. Og i dag gar det vært på grunn av ar guttene ombord skulle ha et lekkert skalldyrbord, reinsdyrfilet med tilbehør, massevis av godteri og en stor kakebuffet. Og det ble virkelig flott syns jeg. Og gjengen ombord virker ganske så fornøyde med alt de har fått servert i dag og tidligere denne jule og nyttårshelgen. Og det er jo bra og viktig for oss at de er det.

Men du verden så mye ekstra arbeid som dette her er å lage i stand alt dette her. Og ikke minst så tidkrevende som det også er. Det ligger maange timer bak dette arbeidet her. Og det er kun dette vi konsentrerer oss om i høytidene. Å få all mat så bra som mulig, da måltidene, ikke bare i høytidene men ellers også er svært viktig for de som jobber ombord på riggen her. Måltidene her ute er for alle høydepunktet hver dag. Det er den beste og viktigste velferdstilbudet ombord her.

Så det å jobbe i cateringen til de av dere som kunne tenke seg å jobbe på en oljerigg offshore, dette er et veeldig travelt og hektisk sted å jobbe. Til de som tror at dette er et hvilehjem, må tro om igjen. For det er alt annet enn det. Der er ikke bare i høytidene det er travelt men absolutt hele tiden, året rundt. Du må ikke være redd for å jobbe og å ta i et tak. Dette må du like, og tviler du nå på om du fikk lyst til å søke, så syns jeg du skal la være. Du må virkelig like å jobbe, både i høyt tempo, like å ha masse å gjøre til enhver tid, og også like 12 timers arbeidsdager. Flere cateringselskaper skriver nå på sine hjemmesider/nettsider at skal du søke jobb hos oss må du tåle høyt arbeidspress/tempo, takle stress, være i god fysisk form for å nevne noe. Så det å jobbe offshore om det er i cateringen eller hvor enn det måtte være, er alt annet enn en dans på roser. Jeg personlig liker veldig godt å jobbe under press og høyt tempo. 

Bildene i dagens innlegg er fra i dag da vi hadde skalldyrbuffet, reinsdyrfilet med tilbehør, kakebuffet og goderibuffet til middagen i kveld. 💗💗💗

 

#skalldyr #skalldyrbuffet #buffet #mat #offshore #jobb

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg