Er det slik vi BLOGGERE er.? 🤔🤔🤔

Ingen dag uten BLOGGEN. Det er mye rart du ikke kan si når noen hører det. Derfor er BLOGGEN din beste venn.

BLOGGEN skal være din private verdenshistorie og romme små og store ting, humør, skonummer, og ikke minst dagens temperatur, innvendig og utvendig.

Vær ærlig med måte. Bruk briller når du ser på gradestokken om det er kaldere enn på Drevsjø. Minus 40 kan være reint skryt.

Skiv med blyant og bruk viskelær. Du kan komme til å angre om du bruker kulepenn. Om 50 år kan folk lese  hva du skrev, og du selv snur deg i graven og rødmer. Men da er det for sent.

Bruk ei bok med stort format. Har du vanskeligheter med å skrive det du tenker på, kan du lage en tegning i stedet.

Man skal være forsiktig med å skrive BLOGG. Det kommer for dagen mye av det som hører natten til. Fy, fy og fy.

BLOGGEN bør ha lås og ligge i safen. Du kan være ille ute om noen ser det som står. Skriv ikke at kjerringa ser ut som et hespetre. Bruk stikkord, eksempelvis strikketøy eller lovott.

Det er forskjell på BLOGG og handlelapp. Skriv ikke 3 skumma og grønnsåpe. BLOGGEN skal inneholde visdomsord, som for eksempel: Den som ligg, ramler ikke.! Eller, Den som biter bør ha egne tenner.!

BLOGGEN forteller det som hender deg akkurat i dag. Det trenger ikke være sant, men skriv det likevel. Tok merket i Birken og har gått ned 40 kg. i vekt! Er du 60 kg. fra før, blir det verdensrekord, så enkelt kan det bli.

Daglige småting behøver en BLOGG. Tok tran til frokost i steder for en joggetur.

Har du ingen kjæreste, er BLOGGEN din hemmelige rapport med dine innerste ønsker og hvordan den skal være og se ut, lukte, smake osv.

Bloggen er den du kan si alt til, for eksempel at du vil være femten år yngre enn du er, og vil kjøpe deg sykkelshorts.

Søndagen er hviledag. Er det derfor du driv med vedhogst og plenklipping.?

Når du skriver BLOGGEN er det ikke klokt å begynne med mandagen. Det er en tung dag som du må dra med deg hele livet. Hopp over mandagen.!

Tirsdagen er en dag på vent for gravide. Får du barn likevel, fortell det, den gamle sannheten at ingen regel er uten unntak.

Fredagen er en slags lørdag. Dagen er brukbar for kos, men vi kan ikke garantere at det ikke blir barn av det. På den andre siden får alle barn gebyrfritt i dette landet, så vel bekomme.

Dagen i dag er så fin at du bør prøve deg som poet. Ut med maset. Lytt til graset.
Det er vanskelig å skrive om indre følelser, men det hjelper med rim.

Du kan angi sinnsstemning etter en skala frå 1-9. Kommer du frem til 1,5 bør du søke lege. Men mist ikke motet likevel.

Å være  sur på seg selv  går fort over. Verre er det å være sur på andre. Det går aldri over, har du slekt på Hedemarken.

Bruk ikke opp igjen blomster. Rosene henger med hodet selv om det ikke er begravelse. Men skriv ned det presten sier. Kjenner du mange døde kan du kontrollere om det er gjenbruk av godord.

Været er ikke været, sa Hamlet. Det er plass til mye regn i BLOGGENE.  

Engler er på moten. En skimt bør bli gjenstand for omtale i BLOGGENE . Er det ei høne du har sett, skal du HUSKE  at ei fjør kan bli til en hel prinsesse.

For svartsynte er BLOGGENE ren medisin. Der kan du banne så mye og lenge over skjebnen at det er på tide med kaffe og smultringer.

Er grannen 60 år, kan du øve på festtelegram i BLOGGENE  .: Faens gubbe, går te` han stubbe! Du henger med magen, gratulerer med dag en. Snart er du sytti. Gjør  noe nyttig.

Vil du gå for å være  et følelsesmenneske kan du ha litt vann  på det du skriver;  og så legge til  med skjelvende bokstaver : Unnskyld tårene.!

Litt humør gjør  seg i BLOGGEN.Men alle vitsar må være originale elles er det ingen vits i. Har du hørt om han som kjøpte seg et par sko enda han var fotløs ?

For å krydre dagene  ser jeg i Almanakken og gjør  meg interessant. 25. mars er det Marimesse, og Sigurd Joralfsfar døde fredag 26. i 10 1130.

Tenk etter! Du har sikkert en hobby i tillegg til godstolen. Du kan snekre hundehus selv  om du har ti tommeltottar og ingen hund.

Småting er aldri for små til ikke å få plass i en BLOGG, men du trenger ikke å dvele ved detaljer .

I BLOGGEN kan du spå været  og notere ned slik at du kan gjemme fakta fra år til år. Klør du i baken før påske, blir det påske like etterpå.

Vaier klesvasken i vinden er det sikkert tegn på vind. Om det stikk i ei tå, trenger det ikke bety væromslag. Det kan være  at du har trange  sko. 😉😉😉

#blogg #bloggere #dagbok #dagbøker #ossbloggere

4 kommentarer

Siste innlegg