Til alle MENN der ute.!

ORD!😂😂😂🙊🙈

Kjære menn, da har vi entret 2018, og dere må huske årets normer, regler og væremåter. Dette gjelder spesielt deg som har en høy stilling, er profilert eller kjendis.:

– Det er ikke lov å flørte.
– Det er heller ikke greit å legge an på noen. 
– Du må for guds skyld ikke være for høflig mot en kollega. 
– Du må for all del ikke stryke noen på ryggen.
– Du må ikke be det motsatte kjønn på en drink.
– Hvis du kommer borti låret til en kollega, legg deg paddeflat å få dokumentasjon på at det var et uhell snarest.
– Du må aldri tilby det motsatte kjønn skyss hjem.
– Du må ikke smile på feil tidspunkt.
– Du bør helst aldri se på en kvinne.

Hvis du ikke følger disse reglene nøye i disse #metoo og trakkaseringstider kan du risikere å bli anmeldt, uthengt i hele Norge samt miste jobben din på dagen. Vær forsiktig.

Ha et ellers flott år! 😏😏

#tilallemenn #menn #gutter #metoo #me2 

3 kommentarer
  1. Å, ikke overdriv. Det dreier seg nok helst om dem som blir super innpåslitne i fylla og ikke tar nei for et nei, osv. Jeg ser den ene etter den andre tullingen ryker nå. Alkohol ser ut til å gå igjen. Så blir 2018 kanskje året der menn i maktposisjoner lærer litt folkeskikk. Og enkelte damer også, for det finnes tafsere og klåere blant dem også.
   Flørting er lov, men ikke uvelkommen tafsing. Man klarte da dette i gamle dager, og det bør man kunne få til igjen? Når fylkeslag opererte med tiltak pga en bestemt fyr, så…ja, da er det en adferd som ikke bør godtas.
   Men jeg håper jo man klarer å skille mellom forsøk på normal sjekking og flørting og seksuell trakassering i denne #metoo-kampanjen. Jeg tror ikke ALT skal stappes inn der, selv om ei jente er irritert fordi den “støgge idioten” prøvde sjekke henne opp. 🙂

  2. Hehe: du klarte altså ikke helt å se ironien/humoren i dette innlegget det er tydelig. Og forøvrig er jeg også veldig enig med deg i det meste av det du skriver. Og selvsagt er ikke kvinnfolka noe bedre.

  3. jeg vil tro at kvinner er bedre på akkurat dette; ikke basert på saumfarende forskning men mere mitt eget fornuft, bære eller briste med min påstand om tilværelsen ihld #metoo.
   Jobb-sjargong-scenario:
   Mann: skal du på do?
   Kvinne: me too!
   Mann: jabbadabbadoo!
   Kvinne: *arm i kryss*

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg