UTROLIG vakker design – Cathrine Holm design – Bjørn Wiinblad design – Kähler – Bodum kjøkkenoppbevaring.!

Hei alle sammen.🙂🙂

Da er det blitt et par dager siden jeg sist fikk skrevet et innlegg på bloggen min. Jeg har rett og slett ikke hatt tid. Hatt det veldig travelt etter at jeg kom hjem fra jobben min offshore. Men nå er jeg iallefall her. 

Denne blomsterpotten i svakt rødt fikk jeg kjøpt i dag den 15 januar. Jeg skreiv da jeg publiserte dette innlegget for et par dager siden at jeg  skulle kjøpe en til av disse flotte blomsterpottene. Og i dag kom den i hus. 

I går var jeg ute i byens gater og shoppet som bare juling. Jeg fikk en HAUG med gavekort til bursdagen min i desember og også til Jul. 3 800 kr var det samlede beløpet på. Og det var disse gavekortene jeg ville få brukt så mye av som mulig i går. Og ettersom det også i tillegg er januar salg så var det ikke noe å vente på. 

 

Jeg fikk kjøpt masse fint. Og alt ble kjøpt på butikkene christiania Glassmagasin, Tilbords og på Kitch?n. Og hjelp så tungt som jeg bar da jeg skulle hjtmover med alt sammen. Men veldig morro når man får så mye fint for pengene.

Det første jeg kjøpte var 4 vakre skåler i 4 forskjellige størrelser. Dette i fargen hvitt og rødlig. Stripete sikk sakk mønster i skålene som er dødskule syns jeg. Jeg har lenge hatt lyst på disse, men syns de har vært så dyre. Men nå fikk jeg gavekort og hadde muligheten til å kjøpe de. Så da slo denne herremannen til med en gang. I tillegg var det salg på de hos Tilbords også med 40 % avslag på alle skålene. Så ds ble de ikke så dyre for meg likevel. Dette er forresten norsk design noe jeg ikke visste at dette var. Og designeren er Cathrine Holm. Og ekstra morsomt at dette er et norsk produkt og design syns jeg. 

Det andre jeg kjøpte var to vakre gjenstander fra designer Bjørn Wiinblad. Her kjøpte jeg en kjempekul blomsterpotte og en pyntegjenstand i hvitt. Begge to med det karakteristiske og vakre ansiktet som kjennetegner veldig mye av Bjørn Wiinblads design. Og med en blomst oppi blomsterpotten, så har ansiktet plutselig fått hår også. Syns de er kjempemorsomme disse blomsterpottene. De er ganske dyre og jeg betalte 850 kr for den. Den hvite lille pyntegjenstanden med ansiktet på kostet 150 kr. Disse to ble kjøpt på Christiania Glasmagasin i Oslo sentrum. Jeg har noe design fra Bjørn Wiinblad fra før også. Anbefales veldig om du er ute etter noe vakkert.

Jeg kjøpte også en stor vase fra Kähler. Den skal stå på soverommet og vil passe fint der oppå en hvit skuffeseksjon som jeg har der. Det tror jeg blir fint når jeg får kjøpt noe til og ha oppi den. Jeg har en fra før også i samme størrelse. Men den står i gangen. Det er utrolig mye vakkert som Kähler også selger syns jeg. Og da særlig i Kähler butikken i bogstadveien. Ta en tur innom der om du er i nærheten der en gang.

Det kjedeligste jeg kjøpte i dag, men kanskje også det aller mest nødvendige var et sånn sett til å ha mel, sukker, spaghetti, gryn og lignende i. Dette har jeg hatt lyst på lenge men aldri somlet meg til å fått handlet det inn. Men i dag skjedde det og allle disse som dere ser på bildet betalte jeg bare 250 kr for. Var visst 70 % avslag på dette. Jeg ser at jeg må ha noen til, så da får jeg kjøpe noen til i morgen mandag. Herlig å begynne å få orden i kjøkkenskuffene nå syns jeg. Slippe alt dette posestyret som bare gjør at det ser rotete ut syns jeg. Disse er forresten fra Bodum.

Jeg har fortsatt litt penger igjen på gsvekortene så tenkte å se om jeg kunne fått fatt i en til av de kule blomsterpottene fra Bjørn Wiinblad i morgen. Håper det iallefall. 

 

#bjørnwiinblad #cathrineholm #cathrineholmdesign #bjørnwiinbladdesign #bodum #bodumdesign #kähler #kählerdesign #design #interiør #kjøkken #Kjøkkenoppbevaring #oppbevaring #bjørnwiinbladblomsterpotte #blomsterpotte #norskdesign #kahler #kahlerdesign #kæhler #Kæhlerdesign

2 kommentarer
  1. Skal si du fikk tak i mye fint for de pengene. Eller kortene da.
   Jeg liker særlig de bollene( eller skålene om du vil). De er råstilige. 🙂

  2. Just-me: tusen takk.:-) Ja jeg syns også jeg fikk mye igjen for de kortene. Og fortsatt har jeg 500 kr igjen å bruke. Så skal til Christiania Glassmagasin i bogstadveien imrg å se om jeg finner en sånn blomsterpotte der. Og herlig at det er salg i disse dager også. De skålene/bollene er råstilige syns jeg også. Så de måtte jeg bare ha, Heeh. :-)))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg