SNØKAOS i Oslo – Snø, snø, snø – Flott med vinter – Tannlegen på vestkanten.! ❄️❄️❄️⛄️⛄️⛄️

Ja, så er snøkaoset i gang i denne byen. «Litt» snø og snøkaoset og trafikkaoset er for lengst i gang. Det har kommet rimelig mye snø i løpet av natten som dere kan se av bildene mine i bloggen i dag. Og det var det også meldt at det skulle bli. Og det slo til, til gangs. 

Jeg måtte opp tidlig i dag, ettersom jeg skulle en tur til tannlegen. Og tannlegen min ligger på andre siden av byen, nemlig på vestkanten, ikke langt fra Frogner Kirke. Og der skulle jeg være klokken 10.30. Gudskjelov for at jeg da gikk inn på reiseappen til ruter. Der kom det opp at reisende i dag måtte beregne ekstra god tid. Så da fløy jeg ut av sengen og kl. 8.45 sto jeg og ventet på 21 bussen fra Einars vei i retning vestkanten og Solli Plass.og masse folk som sto og ventet her også.  Men der kom bussen aldri. Og etter 40 minutters venting på bussholdeplassen der i snøføyka, så bestemte jeg meg for å løpe ned til Hasle for å ta t-banen til Nasjonalteateret. Dette var et lurt valg fordi det var ingen problemer i t-banetrafikken da. Så jeg kom meg avgårde med den. Og jeg rakk tannlegen min akkurat, heldigvis. Og forøvrig hadde jeg ingen hull i tennene som vanlig som hun sa hun tannlegen min.

Ellers så er det jo ikke akkurat så rent lite snø som har lavet ned her i Oslo gryta siden i går kveld. Hvor mye som har kommet vet jeg ikke. Men litt er det. Jeg syns det er vakkert når snøen er her. Det blir så lyst, lettlig, hvitt og fint når snøen ligger så hvit og fin overalt. Det er iallefall 100 ganger bedre enn regnvær og sur vind for eksempel. Uansett er jeg UTROLIG glad for at vi i dette landet har alle de 4 årstidene. Jeg hadde aldri klart et helt år eller hele tiden med sommer. Så takk og lov for at vi har de 4 årstidene.

 

 

Har du hatt problemer i dag i snøkaoset.? Håper det har gått bra for

dere alle jeg.:))

#snø #snøkaos #oslo #snøkaosioslo #snøkaososlo #tannlegen #massesnø #venting 

 

 

 

5 kommentarer
  1. Helena Westergren: Det gjorde du heldig lurt i Helena. Mye snø overalt, i gatene, utenfor gatene og i det hele tatt. Gjorde det jeg skulle jeg også, og dro så rett hjem.:))

  2. Alt det der kom som regn på kysten av Vest-Agder, så her er det blitt mindre snø enn det var. Gått fra 8-10 cm til 2-3 cm… haha. Men man skal ikke langt oppover i fylket før det er snøkaos og strømutkobling.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg