SNAPCHAT – Jeg DIGGER Snapchat. Gjør du.?

Hei hei på dere. Og god mandag. Håper dere hadde en fantastisk helg med mye snø og kos i snøen. Det hadde ikke jeg. Styrte unna snøen som best jeg kunne. Eneste jeg synes er positivt med denne snøen er at det er hvitt, lyst og fint. Og stort mer er det ikke for meg ass. Og så over til dagens tema. SNAPCHAT. 

I 2011 ble Snapchat lansert. Tenke seg til at dette allerede er 7 år siden at dette fenomenet kom. Syns nettopp det ble lansert jeg. Selv ELSKER jeg Snapchat, og det meste av kommunikasjonen jeg har med omverdenen i dag er gjennom denne appen. Dessverre vil nok noen si at kommunikasjonen min for det meste går fra snapchat. Og det kan jeg på mange måter være enig i. Men på en annen side så kommuniserer de aller fleste av oss i dag gjennom apper, facebook, Instagram og mere til osv. Og til og med dater gjør vi gjennom diverse apper o.l. i dag. Og det er jo sånn det er blitt, og det er sånn det vil utvikle seg enda mye mer i årene som kommer også, dessverre. Og jeg tror bare det så vidt er begynnelsen. Hva tror du.? Etter at Snapchat kom er jeg nesten forsvunnet fra både Instagram og Facebook. Og bruker lite tid på de to sosiale mediene der. 

De aller fleste av oss med smarttelefoner kan laste ned Snapchat appen. Jeg har iPhone 7+ og laster da denne Snapchat appen ned fra Apple sin «AppStore» som det så fint heter. Hvor man laster ned appen fra andre smarttelefoner som Samsung og android vet jeg ikke, ettersom jeg aldri har hatt annet enn Apple sine telefoner etter at smarttelefonene kom. Jeg trives med Apple sine telefoner og produkter, så da holder jeg meg til det inntil videre. 

Men hva er nå Snapchat.? Og hva er det som gjør at jeg syns denne appen er så «fantastisk.?» Snapchat er en meldingstjeneste hvor man deler bilder, videoer, eller kalt «snaps» med kontakter. Og det som er så genialt med Snapchat er at bildene og videoene man sender eller mottar bare er tilgjengelig enn kort stund, før de så automatisk forsvinner ut i det store intet og blir borte. Og det andre morsomme er at Snapchat har diverse morsomme filtere som man kan gjøre morsomheter med. Se bare på bildene av meg selv i dette innlegget som jeg brukte snapchats filtere på. Dette er bare noen få filtere som jeg har brukt. Disse filtrene byttes jevnlig ut med andre og nye morsomme/teite filtere. Godt det ikke er alt som trenger å være så seriøst hele tiden. Så «well done» Snapchat .

 Det som  også er så bra med Snapchat. Det er selve kameraet man kan ta bilder med her. Når jeg tar bilder med telefonen, så tar jeg bildene via Snapchat funksjonen. Da jeg mange ganger synes at bildene fra Snapchat blir mye bedre enn på selve kameraet til iPhone 7 + telefonen min. Er ikke det litt rart da.? De fleste bildene jeg har tatt i bloggen min her er nemlig tatt på kameraet til Snapchat funksjonen. 

 Har du vurdert om du skal skaffe deg Snapchat eller ikke,  da syns jeg du skal laste ned appen og ta sjansen. Det er jo ikke verre enn at du sletter snapprofilen din og Snapchat appen dersom du ikke syns dette var noe for deg. Enkelt å greit kan det gjøres. 

Ha en fortsatt fin dag da dere.🤗🤗🤗

16 kommentarer

Siste innlegg