Opplevelsen THE WELL Spa og velvære – Magisk opplevelse – Vakkert gjennomført – Terningkast 6.!

I dag dere tror jeg at jeg har hatt en av de mest avslappende, deilige og den mest funnet roen dagen på lenge. Det er virkelig virkelig lenge siden jeg har vært så avslappet og rolig i kroppen som akkurat i dag. Og det skyldes ene og alene den fantastiske dagen som jeg i dag har hatt på The Well Spa og velvære. FOR et magisk paradis. Jeg kan ikke få sagt det nok hvor deilig dette stedet var/er. WOOOW. 

Jeg merket det med en gang jeg kom inn inngangsdøren til The Well, at her, her ville jeg komme til å slappe fullstendig av bokstavlig talt. Og jeg kan ikke sist huske at jeg har vært så avslappet i kroppen som akkurat i dag, og etter besøket på The Well. Så jeg kan bare si at her blir det ikke lenge til jeg skal igjen. Det er nå helt sikkert. 

Det første som møter meg når jeg kommer inn i selve spa området er et vakkert gjennomført spa. Virkelig nyyyydelig sted med vakre, varme, rolige, behagelige og avslappende farger. Lyssettingen på tak og vegger var helt utrolig. Nå skjønner jeg at LYS, at LYS virkelig har en stor betydning dersom man på noe vis skal klare å slappe helt av. Dette var virkelig godt gjennomført. Hele spa var utsmykket med vakker kunst på veggene i alle spaets 3 etasjer. Flotte lerretmalerier i varme avslappende farger og også en masse flotte skulpturer/figurer/statuer i bronse av kropper, byster og mye mer. Det var lyslykter med varm belysning, flotte varme peiser som ga en varm harmoni i spaet. Utrolig vakre Ecalyptus planter, palmer, bambus  og andre planter som glei flott inn i interiøret. Og det var heller ikke for mye av dette slik at det kunne sett ut som om du kom inn i en jungel. Alt møblement var i stoffsofaer og stoffstoler med puter. Solsenger i tre som sto rundt omkring som man kunne slappe av i. Alt harmonerte og gleid så fint inn i hverandre. At helheten på alt her sa terningkast 6 i mine øyne. 

Jeg vet ikke hvor mange saunaer det var her i antall. Men det var det maaange av. Skal du rekke å vil komme over alt som er her, må du regne mange timer her. Jeg var her i 7 timer og de timene FLØY unna på 1,2,3 syns jeg. Og jeg kunne godt ha vært her i enda flere timer. Og det skal jeg neste gang. Det kan dere være sikre på. Det var finsk, japansk, tropisk, skogssauna, utesauna, relax sauna, sauna med TV, sauna med fossefall for å nevne noe av det som var av saunaer. Det er to flotte jacuzzi som begge to har forskjellig temperatur. Det ene er litt varmere enn det andre. Flere fotbad spa. Et gedigent oppvarmet basseng, og en snacks/bar løsning. Det meste av dette var å finne i 1 etasjen. Selv rakk jeg ikke over alt som var av saunaer osv. Så de jeg ikke rakk denne gang får jeg begi meg ut på neste gang. Så sånn er det. Og et gedigent ute svømmebasseng også. 

Maten som ble servert i restauranten i 3 etasje, var upåklagelig god. Jeg spiste en nydelig hamburger med bacon og ost og chips til. Den var stekt perfekt slik som jeg ønsket den, nemlig medium stekt. Og det var også altfor mye mat for meg. En stor god porsjon hamburger var dette.  Restauranten og utformingen av den var virkelig vakker med stammene av bjørketrær som sto rundt, og mye vakkert interiør i tre. Det meste av belysning var av lamper  i lyst tre. Kunne se ut som om de og var laget av bjørk. Men det vet jeg ikke men. Ellers lyse og vakre farger her også og veeeldig hyggelige servitører. Og det er jo alltid viktig i en restaurant at servitøren er det. 

De ansatte som jobbet her var stort sett bare masse unge mennesker. Altså studenter veldig mange av dem. Så så unge var mange av dem. Men veldig flinke, blide, mottagelige, og det setter vi som besøkende veldig stor pris på. Om du har lyst til å ta deg en tur til The Well, kan det være lurt og merke seg et par ting. Det er 18 års aldersgrense her. Alle dager med unntak av tirsdag så må man være naken. Tirsdager er det ikke lov å være naken, så om du er en av de som ikke liker å være naken eller å se andre nakne mennesker så er denne dagen for deg. Selv bryr jeg meg «døyten» i om jeg er naken på et slikt sted. Det er jo ikke noe folk ikke har sett før likevel. Alle saunaer er merket med forbudsskilt på saunadørene angående badetøy.  Og dette må følges. Du kan bli bedt om å kle av deg dersom du kommer i badetøy utenom tirsdagen. Bare greit å vite for de av dere som ikke liker å omgås naken blant andre nakne mennesker. Har du ikke bil så er ikke det noe problem. Det går busser fra Oslo Plaza Hotell hver time og billetten koster 50 kroner en vei. Den kjører deg selvsagt  tilbake også. Ønsker du å vite masse mer om The Well, eller vil bestille/reservere osv kan du gå inn på denne linken her https://thewell.no/ og booke det du selv ønsker å gjøre på The Well. 

Skulle du booke eller ta turen til The Well kan jeg garantert fortelle deg at dette er noe som du ikke vil komme  til å angre på i det hele tatt. Jeg hadde ikke lyst til å dra en gang jeg da jeg dro derifra. EN MAGISK opplevelse, helt utvilsomt. Det eneste jeg selv angrer på i The Wells 4 årige eksistens, er.: HVORFOR HAR DU IKKE VÆRT HER FØR GARMAN.? HVORFOR.? Jeg har jo hatt massevis av tid til å besøke dette stedet. Men men fra nå av blir iallefall besøkene MYE hyppigere, det er det eneste sikre jeg vet om det. 🤗🤗🤗

PS.: Det er også TOTALT forbud med mobiler og kamera inne i spaet så lenge du er der. Og heldigvis for det. For vi går vel ikke på spa for å sitte i den telefonen.? Gjør vi vel.? Så skal du sjekke/bruke telefonen må du pent gå ut i omkledningsrommet/garderobene. Mobilforbudet er blant annet på grunn av personvernet til de alle besøkende som drar hit.

God fornøyelse da dere.😉😉😉

#thewell #thewellspa #sofiemyr #oslo #velvære #avslapping #avslappende #spa 

10 kommentarer
  1. har vært der og syns det var litt ubehagelig å gå rundt med masse nakne folk, haha 😀 hadde selv badetøy selv om det ikke var en tirsdag, det jeg syns var så rart – var at det PÅbudt å kjøpe badetøyet dems, selv om det er et nakenspa? ganske teit, men ellers fornøyd med oppholdet!

  2. Det hørtes utrolig flott ut. Tror jeg kunne klart å være dere alle dager, kanskje litt sjenerende i begynnelsene de dagene man må være naken, men som du sier alle er jo mer eller mindre likt skapt 🙂

  3. Sandra Marie: Da må du gå der på tirsdagene neste gang Sandra Marie. Da er det ikke «naken plikt» der. Og jeg kan godt skjønne om du syns det var litt ubehagelig å tusle rundt der naken. Det er vel derfor de har en dag der hvor man slipper å være naken der. :-))

  4. baresteinar: Dette med å være naken venner man seg raskt til. Er man ikke «vandt til det» så er det naturligvis litt sjenerende i begynnelsen. Men til slutt tenker man ikke over det. Jeg gjør iallefall ikke det. ????

  5. Er selv naturister, både Doc og meg. Vi har vurdert The Well, men så på TV 2 hjelper deg at det var ufattelig dårlig hygiene der… Regner med dem har skjerpa seg etter det ble vist på TV, men tanken ble litt frastøtende da.. :p

  6. Doc og Dask: det du også ikke nevner her var at det også var en teknisk svikt i rensesystemene her da TV2 hadde vært her. Det sto skilter der nå om at dette nå for lengst var ordnet opp i. Så jeg drar dit og koser meg ihjel jeg ass.:))

  7. Doc og Dask: jeg skreiv et innlegg om det der med de treningssentrene på bloggen min. Det vil være helt kylbumulg for sentrene å hokde apparater frie for bakterier osv. Da må de ha ansatte som står ved apparatene og rengjør de etter hver gang en kunde har brukt apparatene. Og det lar seg selvsagt ikje gjøre. Et bruk av en kunde og det florerer av bakterier påbapparatwbe. Det vil være helt umulig å holde alt skinnende til enhver tid med så mye folk som kommer og går åpnet slikt treningssenter hver dag og til enhver tid. Men det jeg ikke forsvarer og som er sterkt kritikkverdig er renholdet på toaletter, vasker og i dusjene. Dette kunne enkelt ha vært gjort mye bedre.:))

  8. Ja, den guffa dem smurte på div områder i garderober/toalett, som ikke var vaska bort etter fire uker, det var like skittent alle steder dem var. Vet selv at apparater ikke kan gnukkes på 24/7, men garderobene og toalett BØR vaskes to ganger daglig på alle sånne steder. Det ble altså ikke gjort..

  9. Doc og Dask: Helt enig. De burde gått inn en gang per time i rushtrafikken. Slik som det gjøres på Gardermoen. Der rengjøres toaletter og vasker 1 gang per time med signering etterpå. :))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg