LEKKERT italiensk vitrineskap, design – Trademax.no – En Tålmodighetsprøve av DIMMENSJONER.!

EEENNNDELIG så kom det svært så etterlengtede vitrineskapet til meg, som jeg nå har ventet på i «en heeel evighet». Iallefall så føles og kjennes det sånn. Men i dag omsider så kom det, og det etter 3 måneders venting. Jepp du hørte riktig, 3 måneder tok det før dette vitrineskapet kom, og i bestillingen på nettet så sto det 4-5 ukers leveringstid. Man kan vel si at 3 måneder er laaaangt mer enn 4-5 ukers leveringstid. Hadde jeg visst dette på forhånd, så hadde jeg nok heller ikke bestilt dette skapet tror jeg….. Det hadde for så vidt ingen hast med når tid dette skapet skulle komme for min del. Men dere vet hvordan det er. Når man bestiller/kjøper noe, ja da vil man jo også gjerne ha det så fort som mulig. En tålmodighetsprøve kan man trygt kalle det for dette her. Bedre sent enn aldri er det jo et berømt ordtak som sier, og det er det mye sant i.

Vitrineskapet ble bestilt på nettet og da på denne linken her  https://www.trademax.no/– Gå innpå vitrineskap og bla deg ned til denne vakre skjønnheten av et vitrineskap som dette er. Koster 2300 og noe. Men husk om du bestiller dette skapet så må du huske å bestille 2 sett med lys og ikke bare ett. Da dette skapet må ha et lys i hvert vindu. Jeg trodde det var en glassplate midt i skapet som gjorde at lyset man ser på bildene her, skinte tvers i gjennom hele skapet. Det er det altså ikke. En trehylle kommer i veien for det, hvilket betyr at du dermed må ha 2 sett med lys, ett i hvert vindu. Men dette Oppdaget vi midt under monteringen, så jeg slengte meg på iPaden umiddelbart slik at jeg fikk bestilt et sett til med en gang. Det sto ingenting om dette på nettet da jeg foretok bestillingen, noe det godt kunne ha gjort, slik at jeg hadde sluppet en bestillingsrunde til. Og ikke minst 500 kr til ekstra i frakt. Men men.:))

Det som er så kult med selve belysningen i dette skapet er at det er mange farger å velge mellom i selve lyset. Fra blått, gult, rødt, grønt, hvitt, lilla, lyseblått for eksempel. Eller til blinkende belysning. Jeg tenker jeg holder meg til en farge om gangen. Og da til den mer normale fargen. Det er også dimmer på denne belysningen og det syns jeg alltid er lurt. Nesten så det skulle vært påbudt med dimmer på det aller meste av belysning. Da det er kjempepraktisk, og ikke minst at man kan velge lysstyrke selv. Jeg selv hater for sterkt lys og syns ikke eller finner ikke noe som helst koos i det. Kun dersom jeg leser en bok eller noe ønsker jeg litt sterkere belysning. Alll lysene styres fra fjernkontroll og det er kjempepraktisk det også

.Om jeg kommer til å handle på trademax.no en gang til eller ved en senere anledning, er jeg veldig usikker på. Er ikke helt fornøyd som sagt med leveringstiden på dette skapet, og heller ikke at de ikke oppga eller hadde en NB melding om at dersom du skal ha lys i dette skapet, så husk å bestille 2 sett med LED lys og ikke bare ett. Jeg har også prøvd å ringe trademax noen ganger, men det uten hell og ikke noe svar. Men sendte Mail, og da fikk jeg svar to ganger på det jeg lurte på. Så ikke så imponert over kundeservicen heller akkurat. 

Nederst i innlegget ser dere vitrineskapet med forskjellige lysnyanser i. Litt kult er det kanskje, men jeg tenker at den vanlige/normale belysningen er og blir den fineste her. Det blir iallefall mye roligere med den belysningen syns jeg. Ta iallefall en titt selv og se hva du synes. :-))

Ha en nyydelig dag da dere. 🤗🤗🤗

#italiensk #italienskdesign #design #interiør #vitrine #vitrineskap #skap #led #ledlys #farge #fargeled #fargelys 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg