Eddie Medusa – «Sug sug sug min kuk» – «Slikka en fitta» – «Hemorroider i mitt røvhål».!

Ja, altså i dag da jeg hørte på Spotify så kom jeg over det dere ser av bildet under her. Må Gudene vite hvordan jeg havnet inn på akkurat denne musikklisten som visstnok tilhører en viss svenske ved navn Eddie Medusa. En Eddie Medusa jeg aldri før har hørt om. Og det ser jeg jo utvilsomt at ikke gjør noe. Når man ser tittlene på mange av låtene hans, og hva det stort sett er han synger og hva det dreier seg om, så skjønner jeg jo hvorfor jeg aldri har hørt om denne Eddien. Og det er jammen meg like greit. Jeg mister litt respekten for en artist som dette jeg altså når alt bare skal handle om folks underliv. Det er da adskillig mange andre interessante temaer å synge om enn akkurat dette vil jeg påstå….

Han synger som dere ser av låtlisten hans om sex. Vel og bra at han vil synge om sex, men dette er vulgære greier. Og jeg klarer heller ikke helt å se humoren i dette her når han synger. For han prøver å ha humor i disse tekstene. Men for meg fungerer det overhode ikke. Jeg syns låtene bare er vulgære å høre på, og humoren er elendig. Nå syns vel heller ikke jeg at dette med «kuk», «fitte», «sug kuk», «slikke fitte» osv. er noe god humor i seg selv, uavhengig av hvordan man ser på det/snur på det. Ikke kan han synge heller og det høres helt forferdelig ut. Etter å ha sett denne Spotify listen hans, så kan man jo nesten lure på om han tenner på/har en fetish på dette, når hele listen/platen hans handler om «kuk, fitte, anal,» osv. Eller om han rett og slett har gått tom for ideèr og fantasi til å skrive om noe annet. Det er ikke veldig grov språkbruk han bruker men heller vulgært. Og si at dette her er BRA/GOD musikk, det er det vel ingen som kan påstå at dette er håper jeg. 

Selv syns jeg slik musikk, eller underholdning på TV, humorshow som inneholder «kuk, fitte, anal,» osv. bare er kjempedårlig humor. Ytterst sjelden at jeg har latt meg le av den slags. Kanskje er det vel bare jeg som er gammel blitt/gammeldags.? Eller hva.? Jeg er jo 40 år tross alt blitt. Ellers så er det bare jeg som ikke skjønner meg på dette her. Og det kan det jo også godt være.

I og med at dette ligger på Spotify, så må han jo også være en populær artist. For ellers hadde det vel ikke ligget ute der.? Eller er det sånn at hvem som helst kan legge ut musikken sin der.? Uansett hva liksom.? Iallefall kunne jeg ikke finne denne musikken som er på dette bildet ovenfor på Apple sin musikk plattform…. Kanskje de har en sensur som forbyr dette og en slik bruk av ord. Jeg vet Apple iallefall har vært veldig strenge på dette før. Men godt mulig de har løsnet opp på dette og…. Men hva vet vel jeg.?

Syns du det er noe å høre på med slike sanger som dette og show med «kuk, anal, og fitte» som underholdning.? Det gjør iallefall ikke jeg. 

Ha en fortsatt fin lørdag og helg. Nyyyyt den som best dere kan. 🤗🤗🤗

#eddiemedusa #spotify #musikk #tull #shuffleplay #musikkpånett

2 kommentarer
  1. Aldri hørt om fyren, og jeg trodde det hadde rablet for deg pga overskriften.
   Vulgære sangtekster synes jeg ikke noe om, og jeg er ganske fleksibel som rock og metalfan, vil jeg tro.
   Meduza’en produserer søppeltekster, eller produserte, for han døde i år 2002. Jeg googlet. Nå ser det ut til at han hadde en tøff oppvekst, mobbing, ble mishandlet av stefaren, etc, så han kan hende protesterte på sin måte. Men det blir ikke bedre av den grunn.
   Raggarkonge? Da vet jeg hvem som spiller musikken. 🙂

  2. Hmmm: da er vi enige om vi om at vi ikke liker den typen form sangtekster. Huff.:))
   Men som du sier det kan vel forklare hvorfor han har skrevet tekster som dette dersom han ikke har hatt det så bra ellers….

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg