Og VIPPS der var juletreèt pyntet.! 🎄🎄🎄🎄

Ja, du leste riktig på overskriften. Og VIPPS der var juletreèt pyntet.? Ble det ikke fint da.? 

Vi skriver i dag altså den 27 januar. Og i den anledning har jeg pyntet juletre. Og da med utebelysning. Tenkte for en gangs skyld at jeg kunne være litt tidlig ute for en gangs skyld. Normalt sett er jeg en av de første til å få ut julebelysningen. Men dette året VIL JEG VÆRE FØRST, noe jeg ikke var i fjor. Og derfor så ble det nå i januar jeg hengte de ut  🤣🤣🤣

Hehe, Neida det er bare jeg som har vært ute på balkongen min i dag og tatt ned julebelysningen som jeg hadde hengende nedover på balkongen  i julen. Vi nærmer oss jo allerede februar med stormskritt, så da tenkte jeg at det var på tide å få det ned. En grei dag å gjøre det på i dag her i Oslo ettersom det er sol, minus 6 grader og klarvær. Hater å stå med den slags i regn og drittvær. Det er meldt mye regn og vind fra i morgen av. Og så nærmer vi jo også februar måned snart, så da er det greit å få det ned. Om 1 måned er det jo allerede første vårdag i anmarsj som er 1 mars. HERLIG.

 

Er lurt tips til deg som tar ned julebelysningen som du har ute. Tar du ned belysningen og stapper det ned og pakker det i esken umiddelbart.? Eller lar du det henge litt før du gjør det.? Det er veldig lurt å henge opp lysene du bruker ute til tørk. Og da gjerne på et varmt sted slik at de tørker godt. Nå tok jeg mine ned i dag, og de «er ikke våte» ettersom det ikke har regnet eller snødd på et par dager. Ikke la dette lure deg. Selv om belysningen ser tørr og fin ut kan det likevel være fukt rundt omkring på belysningen. Heng det derfor opp og gjør det som en rutine hvert år. La de gjerne henge til tørk på et tørt og varmt sted i minimum 24 timer. Jeg har hengt mine på badet til tørk der de neste 24-48 timene. Visst ikke kan belysningen din bli ødelagt dersom det ikke er helt tørt. Faktisk kan du få en slags kondens dersom de ikke er helt tørre. Ta vare på belysningen din. En del av disse utelysene er faktisk ganske så dyre. Jeg betalte 1400 kr for lysene dere ser jeg har hengende over hodet mitt. 

Er du også en som bare dytter lysene oppi en eske når du pakker de ned.? Ta heller og kveile inn belysningen dersom du kan gjøre dette med lysene dine. Så blir det så mye enklere for deg når du skal ta de frem neste år. Og slipper floker/knuter o.l. osv på ledningene.

Jaja, ha en super lørdag folkens. Jeg sitter i dette øyeblikk på bussen og skal til «The Well» for litt spatime på Sofiemyr. Og der blir jeg resten av dagen dere.🤗🤗🤗

2 kommentarer
  1. Måtte pent tørke lysene. Det var vann overalt etter øspøsregn. Fjernet dem 2. januar.
   Naboen sine lys henger ute enda, så nå var du flink. Ble ferdig før ham. :p

  2. Plask: herlig.:) pleier vanligvis å la dem henge ut januar jeg. Når det er då mørkt og trist er det jo litt koselig når lysene henger ute også…. Men denne gangen ble det litt før tiden.:-))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg