Til ALLE MENN – Hvordan FJERNE HÅR på ryggen.? Gjør det LETT SELV – Glatt som en Barbie Ken – Hårfjerneren Bakblade.!

I dag tenkte jeg å komme med et GENIALT tips til alle oss gutter og menn som har uønsket hårvekst, ja jeg holdt på å si uønsket hårvekst både her og der. Men til alle dere der ute med hårvekst på ryggen, nedre del av ryggen, øvre del av ryggen og skuldrene eller på magen og brystet. Her er redningen dere. Nemlig den fantastiske «BAKBLADE», som er en barberhøvel tilegnet å fjerne hår på ryggen. Særlig da er denne tilpasset til bruk på ryggen. Den kan også brukes på andre steder. På rumpeballene, brystkassen og på bena. Men først og fremst er den beregnet til ryggen din.

Har du uønsket hårvekst på ryggen din.? Eller kjenner du noen som mistrives med hår på ryggen.? Har du mye av det selv.? Eller litt.? Eller sånn passe.? Og irriterer det deg grenseløst over at du ikke klarer å fjerne det.? Og helst ville gjort dette selv.? Jeg tilhører de guttene av oss som har sånn passe med hår på hele ryggen. Og heldigvis får jeg vel si at jeg har lyse hår, og ikke mørke. Med mørke hår er det gjerne adskillig mer fremtredende og mer synlig. Jeg selv kan ikke fordra å ha hår på ryggen. Hva i all verden skal jeg med hår der da.?  Og ikke nok med det, så føler jeg meg alt annet enn vel f.eks på badestranden om sommeren, når jeg må ta av meg på overkroppen og ryggen er tildekket med hår. Det liker jeg ikke i det hele tatt. Og forøvrig så syns jeg dette med hår på ryggen, ikke er flott på noen menn. Beklager om noen menn ble fornærmet/såret av meg av at jeg sier det. Det er selvfølgelig ikke meningen. Men min mening om det må jeg få lov til å ha. 

«Bakblade» som denne barberhøvelen heter fungerer som bare «rakkærn». Og er kjempegod. Den tar og fjerner hårene veldig godt og er meget effektiv. Den er så effektiv at når du tar deg en dusj etterpå så vil du kjenne at huden din blir litt sår på en måte, uten å være det. Vannet gjør at det svir bittelitt på huden din, så vær oppmerksom på det når du tar deg en dusj etterpå. Det gjør ikke vondt. Men jeg syns det er greit at dere vet om det. Barberbladene er spesiallaget til «Bakblade» og ryggen din. Og under ser dere bilde av hvordan de ser ut. De er veldig lette og feste på «Bakklande» og også å løsne fra høvelen. Bladene er supergode. Jeg har hatt min Bakblade i 1 år nå og er superfornøyd med både den og barberbladene som hører til. Og jeg har fortsatt ikke byttet barberblad på det 1 året jeg har hatt «Bakbladen.» og trenger du nye barberblad så er heller ikke det noe problem. Ekstra barberblad til «Bakblade» om du trenger det etter hvert kan du hele tiden få bestilt på denne linken her.: https://www.coolstuff.no/ . Selve «Bakbladen» bestilles også her. Bare søk opp ordet «Bakblade» på nettsiden ved å følge linken jeg la ved så kommer det opp flere alternativer. Jeg angrer IKKE på kjøpet av denne geniale høvelen. Et glimrende bursdsagstips/gavetips/farsdagave syns jeg dette er.

Sånn utover det syns jeg det er KJEMPEFLOTT når vi guttene/mennene har hår store deler på kroppen ellers. Syns det er dritsexy med en mann som har hår på brystkassen og syns virkelig flere menn burde gått  for det. Enn denne her glatte « barbie Ken» looken hvor man  liksom skal være glatt over «hele fjøla.» Jeg syns dessuten det er  mye mer mandig og mye mer maskulint når en mann har sin naturlige hårvekst på disse stedene også. Jeg syns også det er pent med glatte kropper og var selv helt glatt på brystkassen osv for inntil 1 år tilbake. Da var det nok og jeg vil ha min maskuline side enda mer frem. Og lot dermed håret få vokse. Og det angrer jeg ikke et sekund på. Og tro det eller ei, (noe jeg selv ikke hadde forventet), så har jeg blitt myye mer populær blant gutta på diverse datingsider med hår på magen og brystkassen. Og den kom faktisk litt overraskende på meg også. Men, uansett hvordan man snur og vender på det så skal du gå slik som du føler er best for deg. Enten det er med hår på brystkassa eller ryggen, eller om det er uten hår både her og der. Det er det viktigste. Så kan jeg, du og alle  andre mene hva søren vi vil. 

Men dette  er iallefall et genialt tips gutter dersom dere ønsker en litt lettere løsning når det kommer til  å fjerne hår på ryggen. I stedet for å betale dyre dommer på klinikker som voxer det bort eller som bruker laser. Selv da vil du aldri bli kvitt hårene. Det kommer ut igjen uansett. «Been there, done that,» og SÅÅÅ ferdig med det. 

PS.: Da jeg nylig har fjernet hårene på min rygg, så viser det ikke hår på ryggen min nå. Jeg viser her hvordan det KAN gjøres. Prøv deg selv frem med den og finn  den beste løsningen for deg. Du må selvsagt snu og vende  litt på deg selv og ryggen nå du gjør dette. Og det fungerer, det kan jeg love dere gutter. 

12 kommentarer
  1. jeg har selv veldig veldig mye hår på ryggen, og er det noe jeg misliker så er det det, får høre at jeg ser ut som rene orangutangen pga hår alle synlige steder. på en måte er det litt morsomt, men samtidig ikke, så det at du delte dette fantastiske produktet på bloggen må være min redning, så tusen tusen takk for at du gjorde dagen min bedre 🙂

  2. Joachim Hovland Vik: oiii så trist å høre at folk sier dette om deg Joachim. :-((( Dette er jo noe hverken du eller jeg slett ikke kan noe for. Vi er født med denne hårveksten. Jeg selv liker ikke hår på ryggen hverken på meg selv eller andre gutter. Men det betyr ikke at folk må si noe slikt.
   Jeg håper virkelig du blir fornøyd med dette. Jeg er iallefall superfornøyd med den. Og det er så absolutt verdt å prøve. Jeg tror ikke du vil bli skuffet.:-)) La meg få høre hvordan det går og hva du syns om den, dersom du bestiller deg en. :-))

  3. helt klart. jeg kommer helt sikkert til å glemme å sende deg en melding, så for at det blir lettere for meg å huske, kan du begynne å følge meg her på blogg??, så kan vi sende hverandre meldinger

  4. Joachim Hovland Vik: Kult.:)) Jeg har for lengst begynte å følge deg.:)) La deg til med en gang etter å ha lest kommentaren du la inn. :)) Veldig hyggelig å følge deg. Å du, de der pannekakene så jevligt gode ut og.:-))

  5. “Og tro det eller ei, (noe jeg selv ikke hadde forventet), så har jeg blitt myye mer populær blant gutta på diverse datingsider med hår på magen og brystkassen.”
   Tror du det gjelder for meg også? 😉
   Spøk tilside. Jeg synes heller ikke det er veldig sjarmerende med hårete mannerygger, så den backbladen din var genial! :)))

  6. Tenk at slike duppeditter fins! Det syns jeg er helt konge! Selv er jeg oppgitt over at hår vokser der jeg ikke syns det skal (på meg selv), men på menn syns jeg sjelden at akkurat det spiller noen stor rolle, så der har det skjedd mye fra fjortis til førtis 😀 Det har det jo forsåvidt gjort på gutta også, og jeg syns det er noe “circle of life”-ok over det, haha. Men for ALL DEL, det er jo opp til enhver hva man er komfortabel med 🙂 Bra blogg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg