Design sittepuffer – Søstrene Grene – Plastikkblomster – Bjørn Wiinblad design.!

Til jul så fikk jeg en haug med gavekort. Og flere av  gavekortene var på Christiania Glassmagasin. Og rett over Jul så kjøpte jeg en liten vase fra designer Bjørn Wiinblad, som har disse velkjente ansiktene på veldig mye av sin design. Også disse vasene som dere ser bilde av øverst. Så fikk jeg det for meg at jeg skulle hatt en størrelse større også av denne vasen. Så da ble det til at jeg dro og kjøpte meg en til. Og jeg angrer ikke på det, da jeg syns det er penere med to stykker der ved siden av hverandre enn bare en. Den sto liksom der så ensom og alene denne vasen. Og er det noe vi har nok av i denne verden så er det ensomhet. Så da ble det en til. Hva syns du.? Blomstene jeg har oppi begge disse to vasene er kunstige plastikkblomster. Og blomstene kjøpte jeg også på Søstrene Grene. Dette var små stilker og ikke ei svær hel grein som man mange ganger må kjøpe når man kjøper noe i kunstig plastikk. Så det var og en genial ting hos Søstrene Grene. Det går ikke an å ha vann i disse vasene, så om du vil ha blomster oppi så blir det på denne måten. De er like fine og dekorative uten blomster oppi også syns jeg.

I går da jeg var ute og tittet litt i butikkene på Majorstuen, så smatt jeg innom Søstrene Grene som ligger like ved Espresso Housen der. Og der fant jeg det jeg faktisk lenge hadde lett etter. Og det var 2 sitttepuffer til å ha i stuen min foran salongbordene. Og på Søstrene Grene fant jeg akkurat det jeg var ute etter, og også i den fargen som jeg ønsket. En vakker dyp blåfarge som jeg liker veldig godt. Jeg elsker forøvrig fargen blått og da gjerne i flere nyanser. Disse sittepuffene kommer i flere vakre farger. Lyserosa, lys blå, mørk blå, grønn, sandfarge og alle er i stoffet velur. 

Disse sittepuffene vil passe glimrende inn som dere kan se på bildet nedenfor. Jeg syns de passer perfekt der. Tanken bak de puffene er at jeg skal ta de frem når jeg har ekstra mange folk på besøk. For det hender av og til at jeg har det.  De kommer ikke til å stå som dette daglig. Jeg kommer til å dytte en og en inn under hvert av salongbordene. Der passer de fint å stå, og de tar heller ikke mye plass under bordene. Og så henter jeg de frem bare etter behov. Så disse sittepuffene syns jeg er en genial løsning, særlig da i små leiligheter. Hva syns du om de.?

Nå mangler jeg bare et par velurputer og et velurteppe til å ha i sofaen som matcher sittepuffene. Så får vi se da hvor jeg ender opp med å finne det. Søstrene Grene sine velurputer var ikke helt min smak. Jeg har sett finere for og si det sånn. Håper jeg finner det. Har du et tips til hvor jeg kan finne lekre velurputer.? Selvsagt Møbelringen og Skeidar har dette men da må jeg ut av byen for å skaffe det. Så vet du om et sted i Oslo sentrum/Oslo gryta som selger dette må du gjerne sende meg en melding eller kommentar her til hvor.

 

#puff #sittepuff #velur #velurblå #søstrenegrene #kunstigeblomster #plastikkblomster #blomst #blomster #christianiaglassmagasin #design #interiør #innventar.

6 kommentarer
  1. så mange fine ting både for blomster, og annen interiør i leiligheten, lekre farger, og stilig fasonger på produktene. helt annerledes enn andre ting jeg har sett. håper du ble fornøyd med kjøpet 🙂
   har du lyst til å ta en tur innom min blogg og titte, gjerne legge igjen en kommentar?

  2. Joachim Hovland Vik: åååhh trodde jeg la inn en kommentar i går jeg. Må ha gjort noe feil siden du ikke har fått den.:)
   Jeg skal selvsagt kommentere hos deg.:) og takk for at du liker det jeg publiserer her.:-))

  3. De puffene var utrolig kule. Kanskje jeg også må ut og shoppe litt. Alltid greit med litt ekstra sitteplas. Vasene var også fine, enig at det var koselig med tosom istede for ensom 🙂 Ha en flott dag!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg