En smule rørt HOMOHJERTE i dag – Et historisk bilde.! 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

Fra venstre på dette bildet i orange kåpe er Dronning Sonja, Prinsesse Ingrid Alexandra, Hertuginne Kate, Prins William, Kronprinsesse Mette Marit og Kronprins Haakon. 

I dag dere fikk vi storfint besøk fra Storbritannia til Oslo. Nemlig Prins William og Prinsesse Kate. Eller Hertug William og Hertuginne Kate av Cambridge. Er flott par, og også verdens mest berømte kongelige som disse to er. De er utroooollig populære verden over. Også her i Norge. Det er første gang William og Kate besøker Norge og Oslo, og skal reise hjem til Storbritannia igjen i morgen fredag ettermiddag. Og i kveld er det middag til ære for William og Kate på Slottet. Da er det Kongen og Dronningen som skal være verter for de. William og Kate bor på Slottet og i den berømte Kong Haakon suiten som alle berømtheter i kongefamilier, presidenter osv bor på når de gjester Norge. 

Grunnen til at jeg vil skrive dette innlegget er på grunn av at mitt lille homohjerte ble en smule rørt da de Kongelige gjestene fra England sammen med våre norske kongelige stilte seg opp foran den vakre regnbuefargede regnbuen i Ingrid Alexandras skulpturpark i Slottsparken i dag. Et flott og «veldig» historisk bilde som garantert vil florere i internasjonal presse. Og da særlig i England og Norge. De fleste av oss vet jo at regnbuens farger er de homofiles farger som også er fargene i homoflagget.

Fra venstre foran regnbuen er Dronning Sonja i prange kåpe, Prinsesse Ingrid Alexandra, Hertuginne Kate og Prins William.

Jeg satt og så dette på TV, og tenkte med en gang at dette er en historisk dag for alle oss homofile i Norge, ja kanskje til og med i verden forøvrig også……Ikke bare det, men det viser bare også hvor mye både de norske kongelige og britiske kongelige støtter opp om de homofile. Og deres rettigheter. Og aksepten og respekten som vi homofile i aller høyeste grad skal ha. Ikke fortjener, men skal ha på lik linje med alle andre.  Det var det som gjorde at dette lille «homohjerte» mitt ble en smule rørt av og se dette. Helt herlig. 

Selv var jeg ikke nede på Slottsplassen ved 15 tiden i dag for å se Prins William og Hertuginne Kate besøke Prinsese Ingrid Alexandras skulpturpark. Jeg hørte at flere hadde stått siden klokken 12 i dag og ventet på at de Royale skulle komme ut og i parken. Jeg hadde ikke klart å stå rett opp og ned der i 3 timer å vente på at de kongelige skulle komme ut i vinterkulda. Men jeg burde vel nesten ha gjort det ettersom dette viktige bilde ved regnbuen i dag ble så flott som det ble. For veldig viktig syns jeg dette bildet er. 

Bildene er fra TV 2 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

#kongelige #slottsplassen #oslo  #prinswilliam  #prinsessekate  #hertugwilliam #hertugwilliamavengland #hertuginnekate #hertuginnekateavengland #besøkeroslo #oslo #Norge #kongefamilien #prinsesseingridalexandra #kronprinshaakon #kronprinshåkon #kronprinsessemettemarit #kronprins #kronprinsesse #dronning #dronningsonja #regnbuensfarger #regnbueflagget #regnbuen #homohjerte #rørthomohjerte

8 kommentarer

Siste innlegg