Slik får du tilbake DIN GAMLE SNAPCHAT funksjon.! 🧐🧐🧐

Har du irritert deg grenseløst over den siste nye oppdaterte Snapchat funksjonen på telefonen din.? Isåfall er du slett ikke alene om det. For det har virkelig jeg også irritert meg over. Syns bare den siste oppdateringen av Snapchat som kom bare var utrolig tungvint og i det hele tatt «mye vanskeligere» å bruke. 

Så har du lyst til å ha tilbake den forrige/gamle versjonen av Snapchat.? Ja, da følger du de enkle trinnene nedenfor her.

Så slik gjør du det.:

PUNKT 1.: Last ned appen VPN360 til din mobil. Og velg USA som location.

PUNKT 2.: Trykk på «connect».

PUNKT 3.: Start snapchaten din på nytt, og vipps den gamle versjonen er tilbake.

Var ikke det enkelt da.?

PS.: Husk å ikke trykk kjøp/betale for noe av det som kommer opp i denne VPN360 appen. Det er ikke nødvendig. Bare følg de 3 punktene ovenfor, og ferdig med det. 

Lykke til da.! 🤗🤗🤗

#snap #snapchat #gamlesnapchat #gamlesnapchatfunksjon 

 

 

16 kommentarer
  1. Elevele: Ikke sant. :-)) jeg er helt enig. Irriterte meg grenseløst hele tiden. Men nå smiler jeg som en sol igjen når jeg bruker Snapchaten min. :-))

  2. Det er rart at en oppdatering skal gjøre noe dårliger???
   Hvorfor forandre noe som allerede funker!
   Er vel snart en “ny og forbedret” versjon snart tilgjengelig, skulle den også være sær, er jo dette en fantastisk måte å re instalere den versonen som virker = )
   Det får meg til å lure på, all den tiden man bruker på stadig sette seg inn eller venne seg til nye oppdateringer, og mye nye apper(som faktisk gjør livet letter, ved behov og forståelse av bruk) blitt brukt på å gjøre andre ting, i denne alder,
   hvor tid også er penger.

  3. Hva gjør jeg galt siden ikke jeg får det til? Må jeg logge ut helt dra Snap el slette Snap app for så logge inn på nytt å for at da skal dette virke som normale gode Snap igjen??? Hilsen frustrert å mega stressa her

  4. Lise: Du skal ikke ligge ut av snapchaten Lise. Men du skal bare få ut av den(ikke logge ut.) Så må du være logget/connected på VPN360 appen hele tiden for at deg skal gå. VPN vil vise oppe ved wifi symbolet på displayet på tlf din. Da er du også connected. Og så går du inn på snap igjen slik som du alltid har gjort. Det er egentlig veldig enkelt å få til.:) jeg håper at du får det til. <3 <3

  5. Guro: det er ingen vits i å laste ned denne appen i det hele tatt lenger, da det nå står på Dagbladet på nett at denne appen ikke lenger fungerer på smapchat dessverre.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg