HEADER – Jeg trenger en HEADER til min blogg – Hvordan lage en.? 🤔🤔🤔

Hei hei og goood onsdag dere.!🤗🤗🤗

Etter å ha lest (og leser) mange flotte blogger her på blogg.no. Så lurer jeg veldig ofte på hvordan mange av dere klarer å lage så flotte design/uttrykk og flotte headere til bloggene deres. Så hvordan gjør dere dette.? Og hvor gjør man det.? Og hvordan får jeg den inn på min blogg.?

Som dere nå kanskje allerede har skjønt så er jeg alt annet enn noe flink med data og den slags type elektroniske ting. Så dette burde jeg kanskje hatt hjelp til. Hjelp til å fått laget en ordentlig stilfull og proff header og design på bloggen. Jeg ser at blogg.no har det sånn at man kan enten lage sin egen design eller at man kan velge en av blogg.no sine ferdigutviklede design som man kan bruke på sin egen blogg. Men vet dere hva. Jeg syns de fleste der var litt vel kjedelige…..

Mitt ønske til design måtte være en enkel tiltalende, proff og stilfull design. Men med en KUL litt fremtredende header. Og ellers et flott design på bloggen forøvrig. (Hva nå enn det skulle være.) Men jeg har jo ikke det minste, eller noen som helst anelse på hvordan man gjør dette. Og hvor på en enkel måte ikke minst man kan gjøre dette. Så har du noen GODE OG SERIØSE tips/ideer til hvor man lett kan gjøre dette, eller kjenner noen som kan gjøre dette, så send meg gjerne en kommentar her og jeg blir kjempe happy. Nå syns jeg «layouten», designet osv. på min blogg bare er dødskjedelig. Så noe mer spennende og kreativt hadde vært veldig gøy. Alt er egentlig bedre enn det som jeg har nå.

Gode råd og tips mottas med stor takk. Håper å høre fra deg/dere. 

Ha en superfin dag.🤗🤗🤗

#header #blogg #headertilblogg #godetips

15 kommentarer
  1. Vet ikke helt hva slags uttrykk du kunne tenke deg, om du vil ha flere elementer i headeren, bare navnet ditt eller hva, men jeg bruker ofte canva.com for design-ting. Hvis du er helt ukjent med denslags har de et kjempegreit grunnkurs som setter både kreativitet og nye skillz i sving.
   Litt mer bildebehandlingsmuligheter har du på picmonkey. (Der får du mye gratis moro, og noe må betales litt for.) Picmonkey har vært favoritten min til bildebehandling i årevis, for jeg ORKER BARE IKKE å knote med Photoshop. Jeg er fan av å lære meg alt mulig selv, men PS koster meg mer tid og penger enn det smaker. (Høres det ut som jeg har prøvd og gitt opp noen ganger? RIGHT.)
   Alt du trenger å vite for å gå i gang er målene på headeren for å få riktig høyde og breddeforhold. (Selve bildet laster du inn under Bloggdesign > Designinnstillinger)
   Vet ikke om noe av dette var nyttig for deg, men lykke til uansett. Jeg er enig i at bloggen din fortjener en mer spenstig header enn absolutt ingen 🙂

  2. Jernbanefrua: ja jeg får se hva jeg finner ut av. Jeg har et kuult kunstnerisk bilde av Madonna jeg gjerne skulle hatt frem på en eller annen måte på bloggen. Hmmh.:) Og tusen takk for at du vil følge meg.:)) jeg skal lese litt i bloggen din når heg får tid, men er på jobb offshore nå så da blir det litt lite tid til slikt.:-))

  3. Syns ikke dette med bloggdesign er så veldig enkelt jeg – enda jeg liker å “leke” meg med bilder. Enten blir det feil sånn eller sånn. Men må vel bare fortsette å prøve (og feile) Kos deg på jobb, og ha en så bra helg som det går an :))

  4. Jernbanefrua: ikke jeg heller syns dette er noe enkelt.:)) men som du sier får bare prøve på og se hvordan vi får deg til. Visst vi får det til. Er ikke flink med data eller noe spm helst jeg. :))
   Ha en flott helg du også.:-))

  5. Madonna er aldri feil! Da er det verre med opphavsrett…og hvis du sier at du selv har tatt bildet på et eller annet after-party blir jeg grønn av misunnelse! >:-(

  6. Vi har jo i det siste kommet med noen nye design, flere av de er ganske stilrene (syntes jeg selv) – kanskje en av disse kler bloggen din?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg