Er du glad i å trene.? Da er dette noe for deg.! – Reflect Contour trådløse hodetelefoner – Platekompaniet.!

Hei og god torsdag dere.🤗🤗🤗

En flott kompis av meg som var hos meg litt tidligere denne uken, hadde kjøpt seg noen kule og veldig gode trådløse hodetelefoner. Han hadde akkurat kjøpt de da han kom til meg. Og etter at han hadde ladet opp hodetelefonene så fikk jeg prøve de, å og for å høre hvor god lyd det var i de. Og ikke minst hvor godt de satt på plass i ørene mine. 

Jeg må si jeg ble ganske så overrasket over de. Og de var veldig gode på lyden. Og de satt som et skudd i ørene mine også. Jeg ble litt overrasket over hvor godt de faktisk satt i ørene også. Og det er det minste de bør gjøre når man kjøper denne type trådløse hodetelefoner. Og jeg liker også veldig godt designen på de. Disse hodetelefonene er beregnet på for oss som liker å trene og ta oss ut skikkelig på trening. Disse hodetelefonene kostet 749 kr og fås kjøpt på Platekompaniet. Jeg kjøpte mine på Platekompaniet på Oslo City. Det gjorde min gode venn også.

Jeg har lenge irritert meg grenseløst over hodetelefoner med en slik bøyle som går over hodet mitt. Det syns jeg bare er en plage når jeg er og trener. De gamle hodetelefonene som jeg har, ramler av og må gjerne justeres på rett som det er. Og i tillegg er også denne lange ledningen som er festet til telefonen bare vært i veien mange ganger. Og det er noe dritt. Men nå er det da endelig blitt en orden på det.

Disse nye hodetelefonene sitter som støpt og er ikke i veien for noen ting på trening. Og jeg kan trene i alle tenkelige og utenkelige stillinger uten at jeg trenger å holde på med justeringer i hytt og pine for at de skal ramle av. Disse nye sitter som bare rakkærn skal jeg si dere. De lader også veldig raskt opp og varer lenge før de trenger og lades opp igjen. 

Så dersom du trenger eller lurer på hva slags trådløse hodetelefoner du skal velge, så syns jeg du skal prøve deg på disse. Du får dem som sagt på Platekompaniet. Disse er ypperlige til alle de av oss som trener og er svært aktive. Som driver med sport generelt. 💪💪💪💪💪

#trening #platekompaniet #høretelefoner #headphones #reflectcontour #wireless #trådløse #trådløsehodetelefoner #wirelessheadphones

 

6 kommentarer

Siste innlegg