Diamonds are a girls best friend – Valentinesday, FOR noe tull – Valentines Day – Kjærlighetens dag.!

HAPPY VALENTINES DAY da dere. Hva har du fått av din kjære i dag.? Eller hva har du gitt din kjære i dag.? Ettersom det i dag er kjærlighetens dag, og Valentines Day feires i store deler av verden. Jeg for mitt vedkommende har ingen kjæreste eller samboer. Så her blir det fint lite Valentines Day sånn sett. Men, siden jeg ikke har noen kjæreste eller samboer så har jeg i stedet bestilt en STOOR rosebukett til min kjære mamma og til min kjære pappa. Jeg håper og tror at de vil få disse blomstene i morgen. Siden moren min og faren min er de  viktigste menneskene i livet mitt og som betyr absolutt alt for meg,  så er det jo en selvfølge at mor og far skal ha en oppmerksomhet på kjærlighetens store dag. Min kjærlighet til min mor og min far er virkelig uendelig. Hadde jeg hatt kjæreste eller samboer så hadde mine foreldre uansett fått en kjærlig oppmerksomhet i fra meg. Så sånn er det nå med det. 

For noen år siden da jeg jobbet på en mærsk rigg, så kom der en kjekk herremann og skulle gi meg en gave. Og dette var faktisk på Valentibes Day at jeg fikk denne gaven. Han sa jeg var så så snill og behjelpelig og så snill med kollegaene ombord på riggen. Så derfor fikk jeg denne ringen. Hvor han/de har fått tak  i denne ringen , det skal ikke jeg svare på. Men STOR og flott er den iallefalll. Og som de sier så er jo  «Diamonds are a girls best friend.» og det kan sikkert stemme. Bare så synd at denne ringen ikke er ekte, Hehe. :-)) 

Men hva er nå vel egentlig poenget med dette Valentines Day opplegget.? Hvorfor skal vi på denne dag, 14 februar  vise vår kjærlighet til vår partner eller en venn/kompis eller hva det måtte være.? Og hvorfor akkurat i dag.? Og bare i dag liksom.? Hvorfor ikke hele tiden.? Og jeg syns også at dette her med Valentines er en sånn tilgjort greie.  Jeg liker det best og syns også at det er viktigst å overraske å komme med ting til sin kjære, når man minst venter det. Det er det som betyr noe og som er viktig. Iallefall som burde bety noe for oss alle å gjøre det på den måten. Og ikke en dag der da alle liksom skal vise sin kjærlighet samtidig til noen de bryr seg om eller sine kjære. Det blir litt vel overfladisk og kunstig spør du meg men. Ufff nå høres jeg veldig negativ ut. Men det er nå mitt synspunkt på dette men.:)

Det er 365 dager i løpet av 1 år. For meg er det minst like viktig å vise min kjærlighet til den jeg bryr meg om eller elsker de 364 andre dagene som vi har i løpet av 1 år. Og ikke BARE på denne ene dagen, altså 14 februar som hvert år er Valentines Day. Så sånn i utgangspunktet så syns jeg dette med Valentines Day er det reneste tull. For visst jeg ikke kan vise min store kjærlighet til den jeg elsker eller bryr meg om de andre 364 dagene i året. Så hvorfor i all verden skal jeg da gjøre det den 365 dagen, den ene og siste dagen som da er Valentines day.? Bør man ikke vise sin uendelige kjærlighet hver eneste dag da.? Eller hva.? Kan hende jeg er rar og kanskje ikke forstår meg på dette med Valentines Day, det er nok godt mulig. Og kanskje også like greit og.

Men det som er bra med denne dagen det er jo at svært mange blir veldig glade denne dagen. Men det er også de som blir skuffet over denne dagen også, tro det eller ei. Enten at det ikke levde opp til forventningene eller at overraskelsen/gaven var en skuffelse. Jeg vet om flere eksempler på dette også, dessverre. 

Har du en kjære, enten det er han eller hun, så håper jeg du vil kose deg å ha en fin dag i og med at det er Valentines Day i dag. Nyt dagen da dere og kjærligheten. Så får nå mine synspunkter om denne dagen være som de er.❤️❤️❤️

4 kommentarer
  1. Jeg er fullstendig uromantisk, så denne klissedagen har aldri betydd noe. Det er vel handelsstanden som har trukket den også inn i landet, som med så mye annet. Halloween, karneval, navnedag ( den slo vel ikke helt til her. Det var meieriet som ville selge mer krem) , etc. Man feiret ikke disse greiene i min oppvekst.
   Men fin ring du fikk. 🙂

  2. Grump: jeg er helt enig med deg. Dette er virkelig rettet mot butikkene også. Det er helt klart, på lik linje med Halloween, morsdag, farsdag, karneval og alt dette tullet her. Heeh ja den ringen har jeg selvsagt tatt vare på. Heeh.:-))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg